Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Balbi....gazu..gazu...
Witajcie kochani.
Szkoda że chociaż wirtualnie nie możemy być w Gdyni. Aż serce rwało się tam....
U mnie też pada z przerwami.Niestety ziemia jest tylko zmoczona na 2-3cm.Niżej pustynia.
Atinko...jak w pracy było?Atmosfera wojny biologicznej?
Balbi..nie pomagaj już deszczowi. Sam sobie jakoś radzi..daje życie.Nie płacz z tego powodu.To radość. W między czasie wyjdż na spacer gdzie są drzewa kwitnące i śpiew ptaków. Coś niesamowitego.Najlepiej wieczorkiem.Wtedy pięknie spiewają.Miód na serce i balsam na deprechę.
.
Oszalałaś przecie tak leje, że nie ma opcji między kroplami się przelecieć.
Tak poważnie to codziennie jestem w lesie, bo rehabilitację mam w szpitalu który stoi sobie w środku lasu.
Ja dziś w przerwie między deszczem a deszczem byłam w lesie.Jest cuuuuuuudownie.Soczysta zieleń. Godowy śpiew ptaków i kwitnące.dzikie jabłonie. Spacer był krótki ale dał mi kopa do dalszego dnia.Spróbuj jutro jak będziesz wracać.Przyczaj się gdzieś na kamieniu czy pniu.a albo ławeczce i posluchaj natury...
U mnie zaczyna się chmurzyć i zerwał się wiatr, ale jeszcze ciepło, może coś popada U sąsiada rośnie stary orzech i codziennie mam ptasi koncert, przez cały dzień kosy pięknie śpiewają