Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Widzę, że świetnie się bawicie
Ja dzisiaj miałam wnuki przez kilka godzin, dobrze, że pogoda dopisała i mogli bawić się w ogrodzie, mają tyle energii, że ledwo mogłam za nimi nadążyć
Zaczyna się chmurzyć, ale czy będzie z tego deszcz
Co tu się dziś dzieje...
U mnie pięknie pada równy deszcz
Byłam u mamy na "jedzeniu"...uf mam jeszcze dla Was gotowany serniczek pychotka mam dała na wynos.
Ale mi się udało zdążyłam w sam raz na serniczek jak znalazł do popołudniowej kawki, dzięki Atinko ja mogę Was poczęstować babeczkami z kremem, miałam małych pomocników i sami dekorowali, każda jest inna
Tuuuuuuuuu!!!!
Piję piweczko teraz na tarasie.Robię stypę moim zębom.I przyzwyczajam się do papu... Jeszcze trochę znieczulenia to mąż mi powyrywa wszystko po kolei. ..
Serniczek poproszę taki troszkę już przeżuty.Co najmniej spód.
U mnie dziś była piękna słoneczna pogoda.Teraz trochę zachmurzyło się ale na tarasie jest jeszcze super.