No i dostałem nie wiem czy sie cieszć czy płakać
no niestety morze przeszo koło nosa nie dostaem
Ale dali mi Busko -Zdrój ,,,Astoria ....od 7 stycznia
jest mało opini ,może kto był to na tyle
w tym dziale

Może Ktoś napisze ile ostatnimi czasy czeka się w dolnośląskim na ocenę celowości leczenia przez lekarza specjalistę balneologi ...........Czekam niecierpliwie i cisza w tym temacie.andrzejm1954 pisze: 21 lis 2025 11:15Ciąg dalszy. Dzisiaj ponowna wizyta u lekarza pierwszego kontaktu. Ponowne wypisanie e-skierowania. No i zajęło mu to 45 min. A miało być prościej i szybciej z e-skierowaniami .......andrzejm1954 pisze: 19 lis 2025 12:22 Przykra niespodzianka. Dzisiaj dostaję e-mail, że moje skierowanie do sanatorium zmieniło statut. Zaglądam więc na IKP a tam piszą, że odrzucone z powodu braku w dokumentacji medycznej potwierdzenia rozpoznania zasadniczego. Nie bardzo rozumiem o co tu chodzi. To fakt, że w tym roku zmieniła mi się choroba zasadnicza będąca podstawą wystawienia skierowania. Jak była wcześniej forma pisemna wniosku to pamiętam, że dołączało się wyniki badań np. rezonansu magnetycznego czy wypisu ze szpitala ale teraz przy e-skierowaniu to?.....Umówiłem się na ponowną wizytę do lekarza, który przesyłał do NFZ moje odrzucone e-skierowanie.