Rowerem wzdłuż całego polskiego wybrzeża - 2019
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Rowerem wzdłuż całego polskiego wybrzeża - 2019
Urlop już zaklepany i będę Was witać i w Gdyni i w Sopocie - może nie z pomponami ale chusteczką czerwoną pomacham.

- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Dziewczyny pamiętają
TO MIŁE
Może nie tylko pompony i chusteczki, jak już Trójmiasto upora się z MEVO to może potowarzyszycie nam trochę? Wszak Wasze rowery posiadają wspomaganie elektryczne

-
moderator
- Moderator
- Na forum od: 19 cze 2013 09:12
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 2 razy
Śledzę temat z zainteresowaniem. Miła to będzie przygoda na pewno 
Trenujcie póki co po te 50km jazdy codziennie, nie mówię by specjalnie do tego wozić wypchane sakwy by trening był bardziej wiarygodny ale na pewno warto spróbować po prostu sprawdzić, czy przez dwa tygodnie dzień w dzień Wasze organizmy poradzą. Jeśli tak, to myślę, że z pewnością w trakcie skorygujecie plany i zrobicie po więcej niż 50km/dzień.
Trzymam kciuki za wszystkich!
Ja również rozpocząłem dziś sezon rowerowy, choć kilka razy w tym roku byłem już na rowerku ale to ledwie 65km miałem zrobione. Dziś dołożyłem do tego kolejne 60. Nigdy tego nie liczyłem ale może w tym roku uda się policzyć ile km łącznie udało mi się przejechać.
Pozdrawiam serdecznie.
Trenujcie póki co po te 50km jazdy codziennie, nie mówię by specjalnie do tego wozić wypchane sakwy by trening był bardziej wiarygodny ale na pewno warto spróbować po prostu sprawdzić, czy przez dwa tygodnie dzień w dzień Wasze organizmy poradzą. Jeśli tak, to myślę, że z pewnością w trakcie skorygujecie plany i zrobicie po więcej niż 50km/dzień.
Trzymam kciuki za wszystkich!
Ja również rozpocząłem dziś sezon rowerowy, choć kilka razy w tym roku byłem już na rowerku ale to ledwie 65km miałem zrobione. Dziś dołożyłem do tego kolejne 60. Nigdy tego nie liczyłem ale może w tym roku uda się policzyć ile km łącznie udało mi się przejechać.
Pozdrawiam serdecznie.