Ja nie pytałam o lubelski tylko ogólnie,a jak chodzi o szczegóły to interesuje mnie małopolski ZUS.kruszynka pisze:Witaj Kasiu poprawiam informację lubelski ZUS nie ma w umowie Buska i juz mieć nie będzie .Pozdrawiam serdecznie
Sanatorium z ZUS
-
Kasia - 79
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 28 wrz 2013 20:44
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Sanatorium z ZUS
nie pocieszyłaś mnie, zależało mi na Busku. Chcę wiosną składać wniosek do Zus-u o sanatorium w ubiegłym roku byłam w Polańczyku, chcę gdzieś indziej ale nie mam pomysłu gdzie. Mam problemy z kręgosłupem i zależy mi na dobrej rehabilitacji.
-
forumowicz
Przemyś inne ośrodki Pieniawa w Polanicy ,Iwonicz,Krynica Zdrój ,Ustroń itd .Jest dużo dobrych sanatoriów z dobrą rehabilitacją dot kręgosłupów.
Pozdrwiam i powodzenia
dzięki za dodatkowe info. Zastanawiam się nad Iwoniczem - bo blisko lub Wysową, która ma bardzo dobre opinie. W ubiegłym roku chciałam w pierwszej kolejności Busko potem Ustroń (też bardzo dobre opinie) ale nie dostałam. Na komisji lekarskiej miałam bardzo miłego lekarza ale panie, które przydzielały konkretne sanatorium nie były skore do rozmowy. Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej zamierzam pójść dobrze przygotowana. Pozdrawiam cieplutko.
-
forumowicz
-
forumowicz
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy