Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie czas rozczulać sie i biadolić ze idzie starość.Nie martwie sie uplywem czasu.
Metryka stara dusza wciąż mloda i jeszcze tyle do zrobienia.
Czy uda mi sie jeszcze spelnic marzenia
NIE WIEM ,ALE ZAWSZE MOGE SPRÓBOWAĆ
Nieszczęście jest nieszczęściem tylko dla niedołęgów,
dla dzielnych staje się punktem wyjścia do triumfów i ulepszeń,
które inaczej nie ujrzałyby świata. Bolesław Prus
Każdy wpisuje sentencje ,motta i aforyzmy ale czy w życiu codziennym z ręką na sercu (temblaku ) czerpiemy . stosujemy. ? To jest tak jak z jałmużną rzucimy grosik biedakowi i myślimy czegoś dokonałem . ,Pomogłem . Myślę ,ze mam troszkę racji Podziwiam ludzi zaangażowanych w wolontariat pomoc innym bezinteresownie .