Mężczyzna-dżentelmen,czy to możliwe?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Mężczyzna-dżentelmen,czy to możliwe?

Post autor: Felice »

Czekoladko każdy ma swoje preferencje... Andzi imponują intryganci,mnie dżentelmeni.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Moim zdaniem przebiegłość świadczy o inteligencji, a najważniejsze jest w obu przypadkach osiągnięcie celu :shock:
Wróciłam, żeby odpisać, ale muszę się położyć grzecznie do łóżeczka, bo rano 10 budzików mnie nie będzie w stanie postawić na nogi :(
Kolorowych snów :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Każdy z nas ma różne cele i odmienne sposoby na ich osiągnięcie
A inteligencję trzeba też mieć tę emocjonalną.
A teraz sen... budzików rano nie potrzebuję...snu jak najbardziej. I niech mi się przyśni dżentelmen a nie intrygant szczególnie forumowy...
forumowicz

Dobry wieczór Wszystkim :kwiat: Którzy jeszcze nie przywitali się z podusią. Dobrze że zajrzałem, bo dość ciekawie przed snem :)
Droga R.Andziu, zapewne już Śpisz :D tak myślę, bo Mówiłaś mi dobranoc 21.11. Najwyżej jutro przeczytasz moje dobranoc :D
Widzę jednak że powtarzałaś to kilka razy do innych, zatem myślę że Masz albo problem ze snem :D albo Forumowiczów przedwcześnie Żegnasz, :D
albo Masz takie parcie na szkło, że sen odbiera, :D albo Wkomponowujesz się idealnie w definicję tematu o intrygancie, który usilnie Rozkładasz na części pierwsze. :D
Ja może dżentelmenem nie jestem, a stwierdzić tego nie Możesz. Ubolewam. :D Tylko w ten sposób można to stwierdzić, przebywając ze mną.. :kwiat:
No właśnie, intrygant :lol: Jeśli Miałaś na myśli tu moją osobę, No to powiem Ci....Weryfikując Naszą aktywność, chociażby dziś, hmmm? Pozwolisz, jako dżentelmen, do Ciebie jako Kobiety, przemilczę. :kwiat: :)
Ale nie Przejmuj się, i tak Cię lubię. :lol:
To co? W związku z tym, że mamy nie przespane noce po imprezach, a rano pobudka, Pozwolisz, że temat manipulantów czy celebrytów rozwiążemy jutro.
Wiesz, dziś już bym nic nie pisał, ale znalazłem Twoje miłe Dobranoc, a że nie wypada szczególnie Kobiecie :kwiat: A już tak Wyjątkowej, nie odpisać :kwiat:
Pozdrawiam Cię, życząc Dobrej nocy :kwiat:
I oby przyśnił Ci się jakiś przystojny dżentelmen, może nawet z Forum :D
Pa :kwiat:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór, Cytrynku, dziękuję i pora już na Dobranoc :oops:
Fajny jest Twój bardzo długi wywód, ale dogłębnej analizie poddam go, o ile dam radę jutro, a jak nie to wkrótce :roll:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór,
Felice, intrygant jeżeli przystojny, spodoba się nie tylko mnie, ale czy na takiego bym postawiła nie wiem, gdyby wplątał mnie w intrygę, to mogłabym się z niej nie wyplątać. Chociaż nie wiadomo, a może on wpadłby we własne sidła:shock:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czekoladko, życzę kolorowych snów :roll:
Mam nadzieję, że miałaś dzisiaj lepszy dzień niż ostatnio :roll: :kwiat:
forumowicz

Tak, możliwe. Dokładnie tak samo jak Kobieta Damą. :kwiat: Wszystko zależy od wielu subiektywnych ocen każdego z nas. Każdy ma ograniczone możliwości, a swoją ocenę opiera na własnych doświadczeniach. :)
I jeszcze mała rada dla mężczyzn, potencjalnych dżentelmenów. Nic na siłę :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

"I w tym jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz" jak mawiał Jan Izydor Sztaudynger :) ... lepiej dawać niż brać z uśmiechem na ustach ;) :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór, Cytrynku rozbroiłeś mnie tym tekstem, zegarmistrzowską dokładnością, szczegółami, moją aktywnością na FNS, a na końcu "wypominki" i miłe słowa, na które również nie wiem czy zasługuję, bo przecież mnie nie znasz, a na Forum jestem bardzo krótko. Twoja analiza dotycząca mojego żegnania się z Forumowiczami po prostu mnie rozbawiła, bo sama nie wiem czy tak potrafiłam siebie zdiagnozować, a Ty to zrobiłeś, co prawda parcie na szkło mi nie pasuje, ponieważ nie mam już lat 20 i raczej już nie będę mieć, a chyba to trochę młodsze pokolenie ma tendencję do parcia na szkło. Lata doświadczenia i złego i dobrego nauczyły mnie wiele i czasami wolałabym mieć święty spokój niż zastanawiać się od czego mam zacząć dzień w pracy. Forma pożegnania jest dla mnie formą szacunku do wszystkich Forumowiczów. Jeżeli chodzi o moje wkomponowanie się idealnie do tematu o intrygancie to pewnie masz rację :o :shock: :cry:
Cytrynku bardzo dziękuję za Twoje pozdrowienia i życzenia, które są bardzo miłe pomimo Twojego całego wywodu. Wiem, że lubisz pisać i robisz to świetnie i nadal to rób. :shock:
Ciekawa jestem, czym się zajmujesz bądź zajmowałeś zawodowo, bo Twoja precyzja w opisach jest zdumiewająca :o :o :shock: Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego tekstu nie będziesz robił wyliczanki, że do pewnych aspektów Twojej wypowiedzi nie odniosłam się. Każdy z nas reaguje inaczej i ma swoją indywidualną wrażliwość, czasami reagujemy nie zdając sobie sprawy, że naszym słowem, gestem możemy kogoś zranić, obrazić i abyśmy Wszyscy unikali tego typu sytuacji, bo nie są one nam zupełnie potrzebne, czego życzę wszystkim Forumowiczom.
Cytrynku, życzę Ci dobrej nocy z kolorowymi sennymi marzeniami :kwiat: :kwiat: :kwiat:
P.S. I pamiętaj, że umiejętność pisania jest niezwykłą umiejętnością :)
ODPOWIEDZ