Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry łasuchy
Małgosiu tyle smakołyków .....dla mnie chyba śniadanko z owockami,......
a zresztą mogę skubnąć wszystkiego po trochu....później tradycyjnie kawka
Pozdrawiam wszystkich stołujących się u M A Ł G O S I
Siema Witam Was
Różności nam nasz gospodyni przyszykowała.Wybór trudny,nie wiadomo na co się zdecydować.Ale po głębszej analizie zdecydowałam się na dwa ostatnie zestawy.Oczywiście najpierw aromatyczna kawa.
Życzę smacznego i miłego,słonecznego dnia
Witam
Małgosiu taka różnorodność potraw, że nie wiadomo co wybrać, bo wszystko tak smakowicie wygląda. Wybieram soczek jak zwykle i pędzę do pracy.
Smacznego śniadania w sympatycznym towarzystwie
Miłego słonecznego dnia
Witam w ten ponury deszczowy dzień, najpierw kawa, potem....kawa....i na koniec jajeczka, pod różną postacią, pozdrawiam Gosiu i Głodomorki i słonka życzę
Witam spóżniona na śniadanku , wielu już zagościło
Pysznosci jak zawsze kawusia pięknie wyglada w porcelanie
Soczki owoce obowiązkowo , dla zdrówka wskazane
Śniadanko zaliczyć i zmykać do codziennności
Smacznego śniadanka pozdrawiam