Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Gość »

Tylko żeby z tym naszym głosowaniem nie było tak
Obrazek
:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry wszystkim :D Witajcie :D
Jestem już w domku, zmęczona ale szczęśliwa :D marzyły mi się spacery po plaży i marzenia się spełniły :D
Wyjeżdżaliśmy z domu i prawie cały czas padał deszcz, pierwszy dzień bardzo mglisty, ale w spacerach to zupełnie nam nie przeszkadzało. Od drugiego dnia była piękna pogoda, a ponieważ mieliśmy blisko na plażę mam zrobiony naturalny peeling stop :lol:
Ysy widzę zdawał relacje na bieżąco z naszego spotkania :D które w końcu doszło do skutku :D bardzo się cieszę, bo miło spędziliśmy ten czas :D
Dziś pada deszczyk i pora wracać do codzienności, ale wspomnienia pozostaną :serce:
Zostawiam swój głos na TAK
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Witam cieplutko.
Wpadłam z życzeniami dobrego dnia dla Wszystkich. :serce:

Mój głos oczywiście na tak.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

alutka 114 pisze: 16 cze 2020 08:36 Dzień dobry wszystkim :D Witajcie :D
Jestem już w domku, zmęczona ale szczęśliwa :D marzyły mi się spacery po plaży i marzenia się spełniły :D
Wyjeżdżaliśmy z domu i prawie cały czas padał deszcz, pierwszy dzień bardzo mglisty, ale w spacerach to zupełnie nam nie przeszkadzało. Od drugiego dnia była piękna pogoda, a ponieważ mieliśmy blisko na plażę mam zrobiony naturalny peeling stop :lol:
Ysy widzę zdawał relacje na bieżąco z naszego spotkania :D które w końcu doszło do skutku :D bardzo się cieszę, bo miło spędziliśmy ten czas :D
Dziś pada deszczyk i pora wracać do codzienności, ale wspomnienia pozostaną :serce:
Zostawiam swój g