Paczka z Olecka
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Paczka z Olecka
Dzień dobry wszystkim
Witajcie
Jestem już w domku, zmęczona ale szczęśliwa
marzyły mi się spacery po plaży i marzenia się spełniły
Wyjeżdżaliśmy z domu i prawie cały czas padał deszcz, pierwszy dzień bardzo mglisty, ale w spacerach to zupełnie nam nie przeszkadzało. Od drugiego dnia była piękna pogoda, a ponieważ mieliśmy blisko na plażę mam zrobiony naturalny peeling stop
Ysy widzę zdawał relacje na bieżąco z naszego spotkania
które w końcu doszło do skutku
bardzo się cieszę, bo miło spędziliśmy ten czas
Dziś pada deszczyk i pora wracać do codzienności, ale wspomnienia pozostaną
Zostawiam swój głos na TAK
Jestem już w domku, zmęczona ale szczęśliwa
Wyjeżdżaliśmy z domu i prawie cały czas padał deszcz, pierwszy dzień bardzo mglisty, ale w spacerach to zupełnie nam nie przeszkadzało. Od drugiego dnia była piękna pogoda, a ponieważ mieliśmy blisko na plażę mam zrobiony naturalny peeling stop
Ysy widzę zdawał relacje na bieżąco z naszego spotkania
Dziś pada deszczyk i pora wracać do codzienności, ale wspomnienia pozostaną
Zostawiam swój głos na TAK
Re: Paczka z Olecka
alutka 114 pisze: 16 cze 2020 08:36 Dzień dobry wszystkimWitajcie
![]()
Jestem już w domku, zmęczona ale szczęśliwamarzyły mi się spacery po plaży i marzenia się spełniły
![]()
Wyjeżdżaliśmy z domu i prawie cały czas padał deszcz, pierwszy dzień bardzo mglisty, ale w spacerach to zupełnie nam nie przeszkadzało. Od drugiego dnia była piękna pogoda, a ponieważ mieliśmy blisko na plażę mam zrobiony naturalny peeling stop![]()
Ysy widzę zdawał relacje na bieżąco z naszego spotkaniaktóre w końcu doszło do skutku
bardzo się cieszę, bo miło spędziliśmy ten czas
![]()
Dziś pada deszczyk i pora wracać do codzienności, ale wspomnienia pozostaną![]()
Zostawiam swój g