Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aliszko, czasami z pozoru nietrafiony wyjazd przynosi najpiękniejsze wspomnienia i tego Tobie życzę.
Ciekawa jestem Twojej opinii o lutowym Ciechocinku. Eden obejrzałam na necie, wydaje się być fajnym sanatorium.
Ciekawa jestem komu się trafił oddany Lądek...
Po Podczelu mam tak prawdę mówiąc tylko jeden warunek, pokój z łazienką zabiegi są generalnie chwalone,więc dam radę. Szkoda tylko,że nie skorzystam z wędrówkę górskich:) Szczawnica czy Beskid ogólnie byłby piękny. Będzie na deptaku w Ciechocinku:) już sprawdziłam ile książek mam w domu czekających na swoją kolej, właśnie nadszedł ich czas:)
Aliszka jesteśmy z tobą, każdy wypoczynek
Jest dobry nawet czytanie książek,ale znajdziesz dobre towarzystwo
I będzie Ok, wiadomo zima jak wiesz jestem w Busku Zdrój jest
Zimno śnieżno ale mam fajne towarzystwo i tego co życzę
I czekamy na relacje
Przez dwa miesiące ubyło mi 6067 numerów. 21 listopada 2025 roku miałem w wyszukiwarce nr 24179 a dzisiaj 21 stycznia 2026 roku mam 18112. Wychodzi więc ok. 3 tys. na miesiąc.
wygląda na to,ze ja załatwiłam już wszelkie formalności, pozostało wsiąść do auta i jechać nigdzie na forum nie znałam informacji, nikt się nie przyznał że jedzie w tym samym czasie co ja, ani tu ani na grupach facebookowych. Ja niestety muszę zabrać prace ze sobą, ale myślę,że wszystko da się pogodzić.
Aliszka tankuj bryke ,i jedź ostrożnie
Dobre towarzystwo i jest ok ,na pewno będzie dobrze
Jestem pewny że książki zostaną w bagażniku
Wypoczywaj i baw się dobrze jak ja w Busku