Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć łakomczuszki
Jak dobrze ,że jest kawusia .....bo śniadanko dawno zjedzone,a tu Małgosia tyle smakołyków uszykowała ,że nawet Asia zawitała na wspólny poczęstunek.
Miłego dnia wszystkim,a Tobie Asiulek dalszej udanej kuracji
Dzień dobry Małgosiu,
witam wszystkich, łakomczuszki....dobre, ale cóż skoro takie dobre rzeczy na stole. Ja dziś z przyjemnością osypek....czyli serowo. Piękne słonce na warszawą a przy okazji piąteczek. Wiadomo o co chodzi....Miłego dnia dla ekipy śniadaniowej
Witaj Małgosiu
Witajcie śniadaniowicze
Jestem już po obiadku, wstąpiłam się przywitać , szukam lodów ( mam ochotę na chwileczkę zapomnienia ) Życzę wszystkim wspaniałego weekendu, u nas okropnie pada dobrzy ludzie podeślijcie kilka promyków słoneczka.
Witam wszystkich zaglądających na śniadanko
Poranną kawkę zrobiłam ,zaglądam do kuchni pusto przyzwyczajeni
do gotowego śniadanka
Jeszcze nikt nie zagościł samemu nie smakuje nawet poranna kawa
Smacznej porannej kawusi pozdrawiam [ obrazek zewnętrzny ]