ROMANS
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Re: ROMANS
zbigniew165 pisze: 02 maja 2020 20:14 Gienia ale nie dodałaś, że dzięki temu umawianiu się te osoby o których piszesz nawiązały romanse z innymi partnerami i wszystko skończyło się dobrze, a nawet w jednym wypadku bardzo dobrze. Dodam jeszcze, że z Tobą również się umawiałem na forum co do spotkania się i dzięki temu fajnie nam upływał czas.
Byłaś tego świadkiem przez dwa tygodnie i mieliśmy o czym dyskutować, a trzeba jeszcze dodać, że poznaliśmy fajne towarzystwo.
Wszystko co wymieniłem było właśnie dzięki umawianiu się wirtualnie, a w realu wyszło fantastycznie, chociaż w innym towarzystwie niż to które się umawiało.![]()
![]()
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Myślę, że z Gienią spotkamy się jeszcze nie raz nad morzem i będziemy walczyć na parkiecie jako przyjaciele z forum. Mamy wspólne tematy i wspomnienia ze Świnoujścia i może dojdą jeszcze następne, może z Kołobrzegu.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

i była świadkiem dwóch Twoich romansów,
to nieźle Zbyszku sobie dajesz radę
Muszę z Gienią porozmawiać,
chyba jednak zna się na rzeczy
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Gienia nie była swatką tylko moją konsultantką, a to jest duża różnica.
W takich kontaktach jest wskazane znać niuanse psychiki płci przeciwnej, żeby romans doszedł do skutku.
Konsultacje ułatwiły zaistnienie romansu, ale tu jest potrzebne zaufanie do konsultantki i odwrotnie oraz wzajemne zrozumienie się w każdym temacie, co po kilku dniach znajomości dla mnie i Gieni nie stanowiło problemu.
Tak powinno się moim zdaniem zawierać znajomości na forum, bo to dzięki forum poznałem Gienię wirtualnie, a później w realu.
To wszystko co opisuję i pisałem w temacie Świnoujście, to zbieg dziwnych przypadków i okoliczności, które zna też Gienia. Oczywiście pozytywnych przypadków i okoliczności.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

tak zaufanie i znajomość psychiki płci przeciwnej są bardzo pomocne i w to nie wątpię
Muszę albo poczytać temat, o którym wspomniałeś, czyli Świnoujście 2020 r.
ale z tego co napisałeś: "Pisałem o dwóch romansach i dwóch parach których były udziałem." rozumiem, że jednak lubisz romansować
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
To było superowe 2 tygodniezbigniew165 pisze: 02 maja 2020 20:14 Gienia , dodam jeszcze, że z Tobą również się umawiałem na forum co do spotkania się i dzięki temu fajnie nam upływał czas.
... przez dwa tygodnie i mieliśmy o czym dyskutować ...
Zbyszku , jest taka mała róznica .... my nie romansowaliśmy na forum , i nie dla romansu zdobyłam zwrot do Świnoujścia , a dla poznania Ciebie w realu
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
Gienia była świadkiem jednego romansu ZbyszkaRudaAndzia pisze: 03 maja 2020 11:57 Zbyszkujeśli dobrze rozumiem to Gienia ma dobrą rękę jako swatka
![]()
![]()
i była świadkiem dwóch Twoich romansów,![]()
to nieźle Zbyszku sobie dajesz radę![]()
![]()
Muszę z Gienią porozmawiać,![]()
chyba jednak zna się na rzeczy![]()
![]()
![]()
Drugi romans , o którym Zbyszek wspomina .... to nawet nie romans , a ...........
W każdym razie , działo się
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

ale wydaje mi się, że Zbyszek to szczęściarz,
jakby na to nie spojrzeć,
a jak się dzieje,
to niech się tylko dobrze dzieje.