ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: ROMANS

Post autor: ewasz »

Może się określi, cierpliwości Andziu 😊
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

zbigniew165 pisze: 02 maja 2020 20:14 Gienia ale nie dodałaś, że dzięki temu umawianiu się te osoby o których piszesz nawiązały romanse z innymi partnerami i wszystko skończyło się dobrze, a nawet w jednym wypadku bardzo dobrze. Dodam jeszcze, że z Tobą również się umawiałem na forum co do spotkania się i dzięki temu fajnie nam upływał czas.
Byłaś tego świadkiem przez dwa tygodnie i mieliśmy o czym dyskutować, a trzeba jeszcze dodać, że poznaliśmy fajne towarzystwo.
Wszystko co wymieniłem było właśnie dzięki umawianiu się wirtualnie, a w realu wyszło fantastycznie, chociaż w innym towarzystwie niż to które się umawiało. ;) :)
:lol: :lol: :lol: Zbyszek sądzę, że dyskrecja to Twoja dewiza :lol: :lol: :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ewasz pisze: 02 maja 2020 22:01 Może się określi, cierpliwości Andziu 😊
Ewa, cierpliwa to ja jestem, jak nie wiem co... :lol: :lol: :lol:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Andzia jeżeli chodzi o Gienię, to oczywiście ona była tylko świadkiem tych dwóch romansów i brała czynny udział jako doradczyni w jednym z nich. Tak dobrze doradzała, że romans trwa nadal, a Gienia dalej jest tego świadkiem już wirtualnie.
Myślę, że z Gienią spotkamy się jeszcze nie raz nad morzem i będziemy walczyć na parkiecie jako przyjaciele z forum. Mamy wspólne tematy i wspomnienia ze Świnoujścia i może dojdą jeszcze następne, może z Kołobrzegu. :kwiat:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zbyszku :serce: jeśli dobrze rozumiem to Gienia ma dobrą rękę jako swatka :o ;)
i była świadkiem dwóch Twoich romansów, :shock:
to nieźle Zbyszku sobie dajesz radę :twisted: :D
Muszę z Gienią porozmawiać, :D
chyba jednak zna się na rzeczy :lol: :lol: :lol:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Andzia znowu źle odczytałaś. Pisałem o dwóch romansach i dwóch parach których były udziałem. Aż tak dobry nie jestem, żeby w tydzień nawiązać dwa romanse. Jak byś uważnie przeczytała nasz temat Świnoujście luty 2020 r, to na pewno byś wiedziała o co chodzi.
Gienia nie była swatką tylko moją konsultantką, a to jest duża różnica.
W takich kontaktach jest wskazane znać niuanse psychiki płci przeciwnej, żeby romans doszedł do skutku.
Konsultacje ułatwiły zaistnienie romansu, ale tu jest potrzebne zaufanie do konsultantki i odwrotnie oraz wzajemne zrozumienie się w każdym temacie, co po kilku dniach znajomości dla mnie i Gieni nie stanowiło problemu.
Tak powinno się moim zdaniem zawierać znajomości na forum, bo to dzięki forum poznałem Gienię wirtualnie, a później w realu.
To wszystko co opisuję i pisałem w temacie Świnoujście, to zbieg dziwnych przypadków i okoliczności, które zna też Gienia. Oczywiście pozytywnych przypadków i okoliczności. :o
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zbyszku dziękuję za obszerne wyjaśnienia,
tak zaufanie i znajomość psychiki płci przeciwnej są bardzo pomocne i w to nie wątpię :o :roll: ,
Muszę albo poczytać temat, o którym wspomniałeś, czyli Świnoujście 2020 r. 8-) albo porozmawiać z Tobą albo z Gienią :P
ale z tego co napisałeś: "Pisałem o dwóch romansach i dwóch parach których były udziałem." rozumiem, że jednak lubisz romansować :roll: 8-) ;)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

zbigniew165 pisze: 02 maja 2020 20:14 Gienia , dodam jeszcze, że z Tobą również się umawiałem na forum co do spotkania się i dzięki temu fajnie nam upływał czas.
... przez dwa tygodnie i mieliśmy o czym dyskutować ...
To było superowe 2 tygodnie :D ... i gdy wspomnę te niektóre nasze tematy dyskusji , to jeszcze teraz się rumienię :lol: :lol:
Zbyszku , jest taka mała róznica .... my nie romansowaliśmy na forum , i nie dla romansu zdobyłam zwrot do Świnoujścia , a dla poznania Ciebie w realu :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

RudaAndzia pisze: 03 maja 2020 11:57 Zbyszku :serce: jeśli dobrze rozumiem to Gienia ma dobrą rękę jako swatka :o ;)
i była świadkiem dwóch Twoich romansów, :shock:
to nieźle Zbyszku sobie dajesz radę :twisted: :D
Muszę z Gienią porozmawiać, :D
chyba jednak zna się na rzeczy :lol: :lol: :lol:
Gienia była świadkiem jednego romansu Zbyszka :D ... o ile można to nazwać romansem ... :) to znajomość z przyszłościa :D

Drugi romans , o którym Zbyszek wspomina .... to nawet nie romans , a ........... ;)

W każdym razie , działo się :lol: :lol: :lol: :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gieniu, strasznie to skomplikowane wszystko, :roll:
ale wydaje mi się, że Zbyszek to szczęściarz, :kwiat: :serce: :kwiat:
jakby na to nie spojrzeć, :o
a jak się dzieje, 8-)
to niech się tylko dobrze dzieje. :D