Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Dzięki. Kwiatka ode mnie nie dostaniesz, ale się ukłonię.
Masyw Śnieżnika, to jedno z ciekawszych miejsc do odwiedzenia
jak już się trafi w tamte rejony. Warto tam trochę pozwiedzać.
Kiedyś tj. 20 lat temu był piękny, widokowy czerwony szlak z Międzygórza na Śnieżnik, dzisiaj wyrosły drzewa i zasłoniły widoki. Ale szlaki tu są fantastyczne.
Tylko tyle że widać 2 kolumny o przekroju koła prawdopodobnie z betonu, z reguły robi się kwadratowe z drewna, a za nimi chyba szyby... możliwe że pijalnia, lub muzeum...
Jettp,ale żeś się rozochocił zabawą Nie wiem jak Dzia_dek ,ale ja , nawet próbować nie będę .
A w życiu....zapomnij To tak jakbyś cyknął fotkę gwiazdom na niebie,nocą w dodatku i zapytał ,
nad którym uzdrowiskiem tak pięknie gwiazdy świecą