Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Serce-w Ciechocinku to bardzo dużo jest turnusowych singli-to norma,nie ukrywam że ja mam też zaplanowany pobyt w Ciechu w październiku-może gdzieś jakaś nie zobowiązująca kawa-chętnych zapraszam
Witam Cię Krajanko coś ten Ciech Ci się wpisał w kalendarz co do wspólnej kawy to bardzo chętnie-tylko nie wiem czy będziesz miała ochotę wypić ją z takim starszym panem jak ja
eh, a ja własnie w ubiegły weekend zaliczyłam Ciech
(Irena Szewińska odsłaniała swoją gwiazdę na Ciechocińskim Deptaku Sław - to trzeba było zobaczyć )