Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Macie racje,kotek i myszka,myślę że w pierwszej kolejności to te najmniej atrakcyjne ośrodki,aby zdążyć przez 3 m-ce następnemu i następnemu,aż komuś nie będzie się chciało wydzwaniać o zwroty.Trzymajcie się pozdrawiam.
Mój numer to 1280. Dzisiaj i wczoraj spadło dużo numerków. Tylko co z tego jak nadal muszę czekać i wciąż nic nie wiem. Gdy wchodzę w przeglądarkę ciśnienie skacze do 220 i zastanawiam się czy dostałam Sopot, którego nie chcę, czy Polańczyk, z którego wróciłam niezadowolona i po raz drugi nie chciałabym jechać Ach......to czekanie Pozdrawiam kolejkowiczów
GOSIU,ale jak będą nr uciekały jak dziś to tylko 4 dni,a może oni już mała dosyć tych co składali w grudniu i chcą się nas szybko pozbyć i zamkną 2015 rok.