Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...................Mówię Wam ....drugą szansę dzisiaj mam ...czy skorzystam tego nie wie jeszcze nikt ...może kiedyś w pięknym śnie ktoś pokocha mnie zostawiłaś ...zasmuciłaś ...choć kochałaś i dlatego nie dostałaś cudnych dni ...a teraz tam gdzie gwiazdy jasne wszystko wydarzyć może się
Powiedz proszę, kiedy nadejdzie ten dzień, w którym przekażesz mi tą jedną malutka wiadomość, na którą z utęsknieniem czekam........ha ......ha....... dobrze o tym wiemy o czym mówię
eluunia pisze:...wiesz Słoneczko chciałabym taką wiadomość jaką dziś dostał Jawa..
Eluuniu to wspaniała wiadomość... tez bym taką chciała dostać. Jak na razie to mam same wiadomości od mojej mamy.... ma same problemy ....a ja przez nią
eluunia pisze:...wiesz Słoneczko chciałabym taką wiadomość jaką dziś dostał Jawa..
Eluuniu to wspaniała wiadomość... tez bym taką chciała dostać. Jak na razie to mam same wiadomości od mojej mamy.... ma same problemy ....a ja przez nią
............Słoneczko nie ty jedna ale cieszmy sie że jeszcze mamy mamuśki i ich kłopoty...damy radę
([/quote]............Słoneczko nie ty jedna ale cieszmy sie że jeszcze mamy mamuśki i ich kłopoty...damy radę [/quote]
Masz rację...bez mamuśki to już nie to samo.