gdzie będziesz korzystał z dobrodziejstw muzykoterapii?WiKaPi pisze:No to nie zabiorę się na stopa ... ja sobie pobaluję... tzn .. się przejęzyczyłem ... wylecze się we wrześniu a taniec będzie jedną z terapii ....![]()
![]()
ROZMOWY NOCĄ
Re: ROZMOWY NOCĄ
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2012 21:54
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Że niby mnie ?agnes1975 pisze:Teśka zabierz go na stopa, dobrze mu z oczu patrzy:)
całkiem przypadkiem prawda?WiKaPi pisze:Że niby mnie ?agnes1975 pisze:Teśka zabierz go na stopa, dobrze mu z oczu patrzy:)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czego się człowiek o sobie nie dowie
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Już raz zwariowałam i facecikowi z forum zaufałamagnes1975 pisze:Teśka zabierz go na stopa, dobrze mu z oczu patrzy:)
Pewnie nie jedna osoba na moim miejscu zmieniłaby nick albo w ogóle stąd uciekła, ale mimo wszystko ciągnie mnie tu jakiś magnesik
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

no no czekam na szczegóły:) nie warto było?teśka pisze:Już raz zwariowałam i facecikowi z forum zaufałamagnes1975 pisze:Teśka zabierz go na stopa, dobrze mu z oczu patrzy:)![]()
Pewnie nie jedna osoba na moim miejscu zmieniłaby nick albo w ogóle stąd uciekła, ale mimo wszystko ciągnie mnie tu jakiś magnesik
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

oooo jej chciałabym to zobaczyćWiKaPi pisze:Tylko jak mi na Muzykoterapii Dj włączy Żono moja, serce moje ...... to chyba zza konsoli go wyrzucę ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()