Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
BozenaMat
no ...czytam że się rozkręca
między tel.szykuj ciuszki,wietrz walizę...morze ,morze,pani powie za dwa dni...bądż gotowa...
Ja nie dzwonie-zrobiłam rezerwację-wcale nie było łatwo-dostosowaliśmy się do wolnego terminu ,rano wyjazd prywatnie do sanatorium,jak wrócimy będziemy próbować .
Bunia.......... Tak po prawdzie to walizka zakupiona, przechodzi wietrzenie i już czeka. Miałam walizki, ale takie średnie, co to na wakacyjne wyjazdy. Doszłam do wniosku, że na wyjazd sanatoryjny, to jednak ta duuuuuża się przyda i zakupiłam. Ciuszki z wolna się szykują... już spora kupka odłożona i czeka na pakowanie.
Teraz tylko super zwrot, albo super przydział i........... fruuuuuuuuuuuu
I życzę udanego wyjazdu
Atina pisze: 30 sie 2018 11:36
BozenaMat jak matka tego tematu życzę Tobie zwrotu nad morze....
Dziękuję Atina
A co do matki, to jak "urodzi" się zwrot przenoszę się "Na walizki".......... tam pomatkuję
Mazrena pisze: 30 sie 2018 11:50
Widzisz Bożenko i jak człowiek chce to i zwroty się trafiają Wytrwałości i może morze trafisz
Mazrenko........ oby tylko nie trafić, jak kulą w płot .. Marudzę i marudzę i może się okazać, że postawią mnie przed faktem dokonanym...... sami przydzielając miejsce
Joni....... a kroczę, kroczę. Pomalutku i wytrwale...... do przodu
BozenaMat pisze: 30 sie 2018 09:50
Była dziś Krynica i Szczawno od 13 września... hymmmm....... może mogłam brać Krynicę?
Ale chcę morze
Jakbym czytała siebie z października ub roku
Też było Szczawno , Krynica - potem trochę żałowałam tej Krynicy , ale niedługo ... w środę po południu telefon , w piątek wieczorem pociąg do Kołobrzegu mknie
Tobie tez tego życzę Bożenko