Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nutko, piękny utwór
Nie znalam tej grupy.
Zaproponowany przez Ciebie kawałek jest taki nieziemski, nostalgiczny i... prawdziwy. A wersja koncertowa robi klimat.
Myślę, że niejedna kobieta chciała by go usłyszeć od swojego Jedynego
Dokładnie Nutko, ot taka kolej rzeczy ( choć wyjątki potwierdzają regułę )
Zatem ja jeszcze podkręcę tempo. Ze 2 lata temu podesłał syn. Utworek jest ze mną do dziś, gdy potrzbuję naładować baterie
Założę się, że nie znaliście
Witam, można nastawiać ekspress do kawy
Nula swoją wczorajszą kolysanką rozwiązała chyba mój problem /może tylko wydumany/ z piosenkami śpiewanymi po rosyjsku.Tak,muzyka nie zna granic.Piosenkarka którą chcę przedstawić za swój sprzeciw przeciwko wojnie otrzymała zakaz wjazdu do Rosji na 50 lat.Jej droga muzyczna jest bardzo pokręcona.Na stałe mieszka w Stanach Zjednoczonych.Paradoksem jest,że jej piosenki są najbardziej autentyczne w jezyku rosyjskim.Podoba mi się jej głos a teksty są bardzo proste do zrozumienia /jak by to powiedział mój profesor od j.rosyjskiego dla takiego "duraka"/
Я буду всегда с тобой https://www.youtube.com/watch?v=GmrnG1F ... nnel=MALFA
МАКСИМ ФАДЕЕВ – ВДВОЁМ https://www.youtube.com/watch?v=LBKuHpJ ... nnel=MALFA
Nutko,Nulo p. Grażynko nie za każdym razem będę dziękował za wstawioną muzykę,aby nie stało się to prozaiczne.Część wykonawców znam/większość/ale część jest dla mnie nowością i wymaga pogłębienia,ale wszystko co wstawiacie bardzo mi odpowiada