Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie..dziś o 5h nad ranem byl śliczny wschod slonca..mysle sobie o bedzie cudowny dzien..niebo całe czerwone...ale teraz szaro buro i ponuro..umiarkowanie cieplo,może wschod nam podeśle troche slonka,bo tam chyba swieci...pozdrawiam z Poznania
margot pisze:Małgosiu ależ oczywiście , że wschód wysyła słoneczko , wskakuj w bikini i możesz się opalać ...a co takie cieplutkie
Miłego dnia
Margot ja dzis mam pelne ręce roboty..mój meżczyzna ( 9 lat) wraca z ferii.. obiad..kawa..kolacja..juz są w pociagu i maja być o 14h w Poznaniu..ale wpadam do Was jak tylko czas pozwoli Dziekuje za sloneczko..juz mi sie cieplo zrobilo
Na Ziemi Łódzkiej +6 stopni i jest duża szansa na słoneczko
W TVN-24 nadają dzisiaj na żywo z Kudowy -Zdroju Jeśli ktoś chce podglądnąć jaka tam jest pogoda lub powrócić wspomnieniami w to miejsce, to akurat jest taka okazja Pozdrawiam serdecznie