Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 1 raz

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

No to zaklepujemy.🔨😄
Teraz data zależy od Ciebie.Dostosujemy się. :kwiat:
.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Paczka z Olecka

Post autor: Hipokryt »

Dzięki serdeczne :D To bardzo dobry pomysł :D
Najpierw jednak muszę odwiedzić i poznać Olecko, aby zasłużyć na miano pełnoprawnego "członka" Paczki z Olecka :lol:
Oczywiście chętnie zajrzę do Białegostoku, lecz trzeba to będzie zrobić dyskretnie aby nie narazić się naszej koleżance forumowej, która chce mnie "utopić w łyżce wody" gdybym tam się pojawił :shock: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Marku , ja tez nie byłam w Olecku ..... gdy założyłam konto , chodziłam po forum tu i tam ... w wielu tematach traktowano mnie jak intruza .... a w Paczce z Olecka , przyjęto mnie jak swoją :) to ja ściagnęłam tutaj Ysego i innych fajnych ludków .
W tym temacie mieliśmy swój mały azyl .
Postanowiliśmy stworzyć coś odrębnego ... pamiętam , gdy ustalaliśmy nazwę nowego tematu .... propozycji było wiele .... przystało ... Szalona Paczka ... szkoda , że osoby , które wtedy uczestniczyły w otwarciu szalonej .... potem z niej odeszły ....

Miłych spotkań Wam życzę .... Marku , Duszyczko , a co z Zawielką :?: bo ona do wód się wybiera :)
Awatar użytkownika
ysy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2022 21:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ysy »

Dzień dobry wieczór Olecko :kwiat: :D
Tak Gieniu :serce: mieliśmy tu swój azyl. Niektóre osoby przeszły do Szalonych, niektóre uciekły wogóle a niektóre tak jak Duszyczka :serce: czy nasza kochana "córeczka" Balbinka :serce: postanowiły zostać w Olecku. O córeczce :serce: wogóle słuch zaginął ale wiem że ta nasza kochana "Szelma" :serce: nas czyta. Odezwij się Balbi :serce: daj znaka :D
A i jeszcze andy :kwiat: który nas opuścił :?
Dusia :serce: i Balbi :serce: też są przecież matkami - założycielkami Szalonej Paczki. Nadal czekamy na Was.
Serdecznie pozdrawiam Was i życzę Wesołych Świąt
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki kochani. :serce: Dzięki :serce: Wiem
..Też Was śledzę...raz bardziej...raz mniej...czasami nawet coś zapiszczę :roll: :?: Powinnam chyba zmienić swoj nik na Mysz..hihi...Nie będę już znowu tłumaczyć "dlaczego" tak jest ale chyba nie jestem tak szalona jak mi wydawało się. Zależy chyba od tego co zażyję. ;) Ups. :mrgreen: Będę jak ten znikający punkt czasami...Jak Entropia kiedyś.Ten wątek jest moim domem a Szaleni to już córka.Jednak w/g powiedzenia.że Starych drzew nie przesadza się. ..Wybaczcie kochani :serce:
Pozostałe dziewczyny teraz intensywnie żyją.Dużo u nich dzieje się. Mam z nimi kontakt nadal.Balbi niedawno była u mnie.Do Entropii wybieram się na małe co nie również.Z Andy tez czasami jesteśmy na telefonie.Mam nadzieję .że z Wami również będę mieć okazję spotkać się w realu wcześniej lub póżniej.)
Ciepłe dni tuż tuż i być może uda się niebawem spotkać się w większym gronie w Białymstoku jak widać.Zapraszamy również Was kochani aby popróbować kuchni tatarskiej.Knajpka jest 500 m od mego domku.
Pozdrawiam Was serdecznie i ciągle całym sercem jestem z Wami. :serce: 😘
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Duszyczko , Tobie , Entropce , Kasi , Pancernzowi i wszystkim bywalcom Paczki z Olecka .... życzę tego , co chyba każdy najbardziej potrzebuje .... zdrowia ... a w obecnej sytuacji , także spokoju :serce:
Za Pawła , możemy się już tylko pomodlić :(
Na Twoje ręce , zostawiam także życzenia dla Zawielki :kwiat:

Wszystkiego dobrego Paczko z Olecka :serce:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Od kiedy to Olecko jest uzdrowiskiem ?
To jakaś bzdura !
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Paczka z Olecka

Post autor: Hipokryt »

... aby odpowiedzieć na takie trudne pytanie, najlepiej osobiście odwiedzić to Olecko i dowiedzieć się na miejscu od mieszkańców tego kurortu, warto też zamienić kilka słów z napotkanymi kuracjuszami :)
Sprawdzona metoda, wiec polecam i mam w planach wyjazd właśnie tam :D
Czy nasz Przyjaciel forumowy byłnby zainteresowany wycieczką w tamte strony :?: :roll:
ewcia2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2019 17:50

Post autor: ewcia2 »

Ode mnie brawo Hipokryt. Do Olecka trzeba jechać aby poczuć urok tego miejsca. I nie ma znaczenia czy zatrzymamy się w hotelu, na kwaterze prywatnej a może pod namiotem? Mnie było dane spędzić czas w Hotelu Olecko - broń Boże nie użyję słowa uzdrowisko - w miesiącu najmniej urokliwym bo w listopadzie a i tak to był bardzo udany czas: rehabilitacji, spacerów, wędrówek Wiewiórczą Ścieżką, próbowania kartaczy zawartych znajomości, które w rozmowach telefonicznych lub SMS-ach trwają do dziś. Pozdrawiam Paczkę z Olecka. Miło Was czytam
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewcio ...dzięki z całego serca za pozdrowienia 💓.Widzę.że Olecko również głęboko wdarło się w Twoje serducho..❤.Zapraszam do wspomnień tutaj..w tym wątku i podanie namiarów na kartacze.😄Mniam..
Ja byłam na przełomie styczeń-luty przy baaardzo minusowych temperaturach...-25 st..brrr.Wiewiórcza ścieżka była ślizgawką a w przeręblach przy plaży miejskiej kąpali się sympatyczne morsy..Pan Tomek pilnował wszystkiego w" piekiełku"czyli piwnicy.Tam było baaaardzo ciepło i pachniało borowinką.Na górze na rożnych kondygnacjach bardzo wykwalifikowani fizjoterapeuci.Gabinet z ogólnodostępnym psychologiem.Ech..to były fajne czasy..Szkoda .że nie zarabiali na koszta.Swoją drogą zastanawiam się.kto jest teraz właścicielem Hotelu??? Dawniej..czyli od 2016 roku byli właściciel/e gabinetu rehabilitacyjnego w Warszawie.
Ewciu...również pozdrawiam Ciebie z całego serducha.💓😘
ODPOWIEDZ