Pozdrawiam tych jedynych błyskotliwych tutaj ,zgłosić można i ten post ,czemu nie .Mnie to lotto .
Brrrr brzydzę się konfidentami tymi tutaj .

Wątpliwości są i to duże , ale PW sobie podarujmy ...moderator pisze: 12 lip 2020 23:07Margot, tutejsze zasady pozostały bez zmianmargot pisze: 12 lip 2020 16:04 Witam![]()
Adminie -Moderatorze mam prośbę ...a w zasadzie raczej rządanie ...nie modyfikuj moich postów bez konsultacji ze mną .
Jeśli podejmujesz decyzję o moderacji to od początku do końca ...dla jasności:nie wybieraj z tematu zdań bo zniekształca to moje informacje które mam do przejazania ...krótko ! Jeśli kasujesz to cały post ...tego oczekuję od Ciebie a zarazemod tego dziwnego forum od jakiegoś czasu...a szkoda
bo było fajnie ...
PozdrawiamLink usuwany z wpisu opatrzony jest dopiskiem [usunięto link] i tak pozostanie. Posty usuwane nie mają widocznego komentarza bo nie widać go tak jak i tego usuniętego postu. Tak było od początku forum i tak jest bez zmian. W razie wątpliwości zapraszam na PW bo to, że odczytam "apel do admina" w postach to czysty przypadek.
Było fajnie gdy nie było polityki. Nie toleruję jej tu. Uszanujcie to.
Pozdrawiam