Białe tango..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Białe tango..!!!

Post autor: darek »

BIAŁE TANGO ???

a czy komukolwiek z WAS zacni forumowicze zdarzyło się ..odmówić czy też dostać tzw kosza prosząc dla tego TANGA ?
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

Odmówić ? Nie przypominam sobie, ale moja koleżanka miała inną przygodę :o Poprosiła do białego tanga kolegę, nie wiedząc że na taniec z nim ma chrapkę nieznana jej pani :o Jakież było jej zaskoczenie jak po zakończonym tańcu owa pani syknęła :evil: Odwal się od niego, on musi być mój, jeszcze raz a dostaniesz wp.....ol. No co wy na to panowie jak was prosić do tańca? :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

..........no to troszkę poniosło ..
Ale wyobraźmy sobie podobną historię czy też zdarzenie może nie aż tak drastyczne jak opisujesz .
Na sanatoryjny dancing przychodzą 2 pary ,bawia się ,az nieopatrznie podczas kolejnej przerwy Partnerki Panów udają się do toalety i nagle rozpoczyna się kolejny zestaw taneczny od ..Bialego Tanga .
Panowie sa sami przy stoliku i ..........pojawiają się Panie pragnące się bawic na sali na 10 Panow przypada ponad 20 Pań w tym samym "przedziale peselu !!"
I pozostają DWA wyjścia zatańczyć lub czekać na Panie z którymi przybyło się na salę ???
Każda z tych opcji zapewne Kogoś OBRAZI..
MORALNIAK

I kolejny przypadek
Pan pomimo ,że wg opini obiegowej "przystojny" stracił kogoś Bliskiego wprawdzie nie Tańczy ,jednakże w sobie nosi Żałobę a ,że jest typem poludniowca lubi wieczorem napić się piwa czy też lampkę wina w samotności w kawiarni a w kawiarni dancing..
Nie ogłosi , ze w zalobie pisząc kartkę przy bialym ..Tangu
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hm ...polski stereotyp iz"" panu""" sie nie odmawia..."nie dziękuję nie tańczę..." """"pan na to..."""pani chyba żartuje ,to po co pani tu przyszła..."? :lol: :lol: :lol:
W dzinsach i oblazłym swetrze... pan z takim pytaniem...... :lol: ( z pełnym szacunkiem dla panów trzeba estetycznie wyglądac po prostu ,czy do tanga czy....do ...) nie ważne :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynko

Nie mam tutaj na myśli skrajnych przypadków choć i takie zapewne mają Miejsce!! ;)

Chodzi mi tutaj o swoisty sawivor , wszak podczas imprez zdarzają się rowniez przypadki ,że Panie rowniez omawiają ..czekając na Właściwego Partnera , a że zdarza się czekać cały wieczór to już inna zależność .
Wracając do poprzedniego postu zadam przewrotne pytanie jak nie urazić Tej ,która pojawila się tylko w towarzystwie Koleżanki :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

krecik pisze:A cóż bardziej Ci Kruszynko się podoba :?: białe tango czy to wtulenie ;) :?: :kwiat: :kwiat:
Wtulenie wtulenie kreciku :)
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Wobec tego Kruszyno życzę Ci wielu okazji do miłego wtulania (również w białym tangu) :) :) :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

....Świat wkoło się kręci
Niebo nad nami wiruje
razem w tangu złączeni ..
.......Serca bicie ,rytm tanga dyktuje ....
...Wtulenie ,przytulanie :roll: nie wiem o czy piszecie mnie mało kręgosłupa nie złamał :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Eluniu, nie wiem czy to było białe czy nie, ale zapytaj Ani jak wyglądał taniec w Ciechocinku- Baby ze Wsi- nie mylić z byłym W.S.I. :!: z Synem Kowala- powalająca rewelacja, a ręce same składały się do...oklasków :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Zapomniałem Serdecznie Pozdrowić Babę ze wsi- od pierwszego spojrzenia- może znajdzie chwilę i coś tu skrobnie, choć znając jej temperament to raczej nie będzie dzisiaj marnować czasu na pisanie bo pokus bardzo...wiele ;) ;) ;)
ODPOWIEDZ