Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: agunia3 »

Nie wycofuję się choć wiem, że przy takiej ekipie nie mam szans :D :D bawię się dalej, po prostu napisałam że rozumiem Darka choć mi przykro, że chce się wycofać.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

agunia3 pisze:Nie wycofuję się choć wiem, że przy takiej ekipie nie mam szans :D :D bawię się dalej, po prostu napisałam że rozumiem Darka choć mi przykro, że chce się wycofać.
I brawo Agunia :kwiat: ....przecież to zabawa, zabawa taka, gdzie powinniśmy byc wszyscy równi i dać szanse innym na spełnienie swoich marzeń np.z lat dzieciństwa . Ja zawsze bawiłam sie z dziewczynami w króla i królewnę i ta królewną byłam tylko raz. :lol: :lol: Moja koleżanka z podwórka - Jolka zawsze tą królewną była i miała najlepszego rumaka :D a mnie zawsze zostawały ochłapy i plebs do zabawy :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziś dzień uśmiechu.....uśmiechajmy się do siebie ....nie skaczmy sobie do gardeł :mrgreen:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Faktycznie Blondi :kwiat: !!! Dziś dzień uśmiechu więc życzę wszystkim uśmiechniętego dnia :lol: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Wybierzmy Królową i Króla uśmiechniętych, radosnych i wprowadzających na Forum łagodny nastrój :kwiat:
forumowicz

forumowicz

darek pisze:Czytając ponad 310 wpisow dotyczacych Wyborow na Królestwo postanowilem wycofac swa Osobę z konkurencji w kategorii Krol Forum.
Dlaczego
Konkurencja JEST bardzo mocna i ,aby dodac Smaczku i nie rozdzielac ewentualnych głosow poparcia Wszak wśrod Nas jest kilka osób nie zdecydowanych , pragnę Ograniczyc Szanse czy też Umocnic Liderow w wyścigu Króla Forum

Ukształtowała się MOCNA Konkurencja w chwili obecnej JEST sześcioro Mocnych kandydatow , 3 Panie i 3 Panów.

Mamy automatycznie podział na miejsca na Pudle .
Czytając Wasze mowy odniosłem wrażenie ,że Jeszcze musze troszkę poczekac na ..Nominacje
Reprezentujecie Drodzy Kandydaci BARDZO wysoki poziom i ,aby go nie obniżac Postanowiłem Definitywnie się wycofać.
Decyzje ta podjołem z powodów osobistych , okazało się może to przez Grzeczność ,że Jestem bardzo namoly , informując o swych problemach , nie znam zasad j.polskiego i Król Forum musi miec to cos.

Swoje Poparcie przekazuje ..

Miłej zabawy
Witaj Darek :)
Powiem tak,że byłeś i jesteś dla Mnie autorytetem tak samo jak Max mimo,że nie znamy się osobiście to czuje się jakbym znał Was już wiele lat. Twoje wpisy dużo mnie nauczyły
i Maxa,mimo że jesteśmy różnego pochodzenia,statusu społecznego wszyscy jesteśmy ludźmi,którzy borykają się z problemami dnia codziennego i dlatego dobrze,że jest to forum inaczej co byśmy mogli robić,zwłaszcza że nieraz szara rzeczywistość za oknem jest,a my jak normalniejsi ludzie cieszymy się tym,że jesteśmy i zaistniejemy w jakieś cząstce społeczeństwa nawet tutaj na forum,uśmiechając się,rozmawiając na temat i o niczym,to jest tylko nasze rozluźnienie na nadchodzące złe dni,aby nie pogrążać się nad sobą i nie być utrapieniem dla drugiego człowieka. Jestem w podobnej sytuacji jak Twoja osoba,ale ktoś mi kiedyś powiedział: "ALEK,JA CIĘ ZAMORDUJE JAK NIE PRZESTANIESZ MARUDZIĆ W KOŃCU NIE LUBIMY SMUTASÓW" od tej pory zaczełem sie więcej uśmiechać i dzięki tej osobie-pozdrawiam Ją jak czyta,moje życie się zmieniło. Więc trwaj i żyj jak najdłużej ponieważ świat bez takich ludzi nie byłby normalnym światem,wtenczas nikt nie był dla nikogo miłosierny a tym bardziej oddanym. Dużo zdrowia Ci życzę. Trzymaj się. Pozdrawiam. Alek
Ostatnio zmieniony 04 paź 2013 11:02 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

Dziękuje i nawzajem Max :) Pozdrawiam Serdecznie
forumowicz

Ajajaj.....w piaskownicy coraz luźniej :lol: :lol: I dobrze,nikt nie będzie mi babeczek rozwalał,a i na huśtawkę łatwiej się załapać :lol: :lol: Czy czasami, gdzieś w skrytości nie tęsknimy za tym, żeby poczuć się jak dziecko, tak beztrosko, radośnie, czerpać z życia co najlepsze, cieszyć się ze wszystkiego? ale pomyślą niektórzy,nie,nie,nie wypada w moim wieku,ach co sobie o mnie pomyślą,muszę być poważny .I właśnie tak myślący zatruwają siebie i innych.Więcej entuzjazmu,my bawmy się rywalizacją a nie RYWALIZUJMY ze sobą ,no bo o co właściwie.Czy będę mieć jakąś ujmę na honorze ,czy mi czegoś ubędzie,a to że się trochę więcej pośmieję ,tak szczerze to tylko dla zdrowia.W tej zabawie nie ważne czy się wygra czy przegra,,,,,,a to czy mam szanse ,to wierzcie mi jest w ogóle nie ważne. Gdyby w ten sposób myśleli zawodnicy na lini startu to z pewnością żaden bieg by się nie odbył.Często biorę udział w takich biegach ulicznych,jeszcze nigdy nie załapałem się na podium,ale czy to znaczy że nie pobiegnę w następnym,,,,,Pobiegnę i choć wiem że znów nie wygram ale świetnie się przy tym bawię i to jest najważniejsze. :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Norb ja niedługo będę brała udział a zabawach w piaskownicy :lol: :lol: już się nie mogę doczekać ...i myślę że zawsze zrobisz mi troszkę miejsca...Miłego dnia zmykam ...Borowinka była cudowna ....Kołobrzeg też ...Buziaki
forumowicz

Przegraną jest radość ze zwycięstwa. Prawdziwym zwycięstwem jest widziec przegraną.
ODPOWIEDZ