Wybory na królestwo!
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Wybory na królestwo!
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
I brawo Aguniaagunia3 pisze:Nie wycofuję się choć wiem, że przy takiej ekipie nie mam szans![]()
bawię się dalej, po prostu napisałam że rozumiem Darka choć mi przykro, że chce się wycofać.
-
forumowicz
- krecik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 04 cze 2013 17:44
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
Wybierzmy Królową i Króla uśmiechniętych, radosnych i wprowadzających na Forum łagodny nastrój
-
forumowicz
Witaj Darekdarek pisze:Czytając ponad 310 wpisow dotyczacych Wyborow na Królestwo postanowilem wycofac swa Osobę z konkurencji w kategorii Krol Forum.
Dlaczego
Konkurencja JEST bardzo mocna i ,aby dodac Smaczku i nie rozdzielac ewentualnych głosow poparcia Wszak wśrod Nas jest kilka osób nie zdecydowanych , pragnę Ograniczyc Szanse czy też Umocnic Liderow w wyścigu Króla Forum
Ukształtowała się MOCNA Konkurencja w chwili obecnej JEST sześcioro Mocnych kandydatow , 3 Panie i 3 Panów.
Mamy automatycznie podział na miejsca na Pudle .
Czytając Wasze mowy odniosłem wrażenie ,że Jeszcze musze troszkę poczekac na ..Nominacje
Reprezentujecie Drodzy Kandydaci BARDZO wysoki poziom i ,aby go nie obniżac Postanowiłem Definitywnie się wycofać.
Decyzje ta podjołem z powodów osobistych , okazało się może to przez Grzeczność ,że Jestem bardzo namoly , informując o swych problemach , nie znam zasad j.polskiego i Król Forum musi miec to cos.
Swoje Poparcie przekazuje ..
Miłej zabawy
Powiem tak,że byłeś i jesteś dla Mnie autorytetem tak samo jak Max mimo,że nie znamy się osobiście to czuje się jakbym znał Was już wiele lat. Twoje wpisy dużo mnie nauczyły
i Maxa,mimo że jesteśmy różnego pochodzenia,statusu społecznego wszyscy jesteśmy ludźmi,którzy borykają się z problemami dnia codziennego i dlatego dobrze,że jest to forum inaczej co byśmy mogli robić,zwłaszcza że nieraz szara rzeczywistość za oknem jest,a my jak normalniejsi ludzie cieszymy się tym,że jesteśmy i zaistniejemy w jakieś cząstce społeczeństwa nawet tutaj na forum,uśmiechając się,rozmawiając na temat i o niczym,to jest tylko nasze rozluźnienie na nadchodzące złe dni,aby nie pogrążać się nad sobą i nie być utrapieniem dla drugiego człowieka. Jestem w podobnej sytuacji jak Twoja osoba,ale ktoś mi kiedyś powiedział: "ALEK,JA CIĘ ZAMORDUJE JAK NIE PRZESTANIESZ MARUDZIĆ W KOŃCU NIE LUBIMY SMUTASÓW" od tej pory zaczełem sie więcej uśmiechać i dzięki tej osobie-pozdrawiam Ją jak czyta,moje życie się zmieniło. Więc trwaj i żyj jak najdłużej ponieważ świat bez takich ludzi nie byłby normalnym światem,wtenczas nikt nie był dla nikogo miłosierny a tym bardziej oddanym. Dużo zdrowia Ci życzę. Trzymaj się. Pozdrawiam. Alek
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz