Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Wyszło na to, że Inowrocław dobudował tył autka i u siebie je umieścił Bo takie samo było..... Ka_jak_kazimierz......... też troszkę szperałam, ale nie aż 3 godziny Taka zawzięta to nie byłam
To ja podziękuję za zabawę i dobranoc
Gość pisze: 13 wrz 2019 23:03
Pozwolicie Drogie Panie że Wam pogratuluję jako obserwator z boku. Trzy godziny grzebania w sieci.... Za to ktoś chyba kolację sam musiał sobie przygotować . Ale żeby wstawić zdjęcie sprzed kilku lat - i takie okazjonalne - to trzeba nie mieć litości
I tu się mylisz bardzoooo nikt nie ślęczy godzinami na forum,czasem uda się wstrzelić to się zgaduje ,czasem już rozwiązana. Ale fakt fotki śliczne historycznie
Dzięki Smuga. Nie zawsze jest tak łatwo,lekko i przyjemnie.
Kontynuując temat posadzkowy zapytam gdzie zrobiłem to zdjęcie?
Dla ułatwienia od razu podpowiem, że to obiekt sanatoryjny.
smuga - tak mi się napisało jak spojrzałem na godzinę wstawienia zagadki i jej odgadnięcia. Przecież wiem, że raczej nikt nie poświęca na tę zabawę tyle czasu... Pozdrawiam
Hymmmm... .... antresola, na dole posadzka w kwadraty...... jak na razie to nic mi nie wyskoczyło. I na 100 % nie jest to Zimowit w Rymanowie...... ani Maria czy Świtezianka......... a tylko te Sanatoria widziałam
A czasu na szperanie niet......
Sporo osób zaglądnęło i tylko Bożenka.
Wiem, że to nie jest łatwa zagadka, więc wstawię kolejną podpowiedź.
Takie kąciki wypoczynkowe są w miejscu skąd robiłem poprzednią fotkę.
No Dziadku nie było łatwo bo w Rymanowie byłam tylko parę godzinek Do żadnego budynku nie wchodziłam ale jak to mówią po nitce do kłębka ….O Rymanowie dużo pisałeś ….Lekko zielonkawy wystrój i chyba mam zakład przyrodo- leczniczy Eskulap . Tylko nie pisz że to nie to ...bo załamka https://www.bing.com/images/search?view ... =0&eim=1,6