kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Post autor: bozenka999 »

Dziś,1584-zeszło 73-jeszcze daleko. :D :serce:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Bozenko , podczas mojej ostatniej rozmowy powiedziano mi aby nie sugerować się numerem w kolejce , bo to nic nie oznacza a kardiologia to 23 miesiące i to jest istotne.Myślę że ok połowy miesiąca pokarze się wiadomość gdzie i kiedy.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ważny numerek , czy nie ale milo patrzeć jak już taka liczba 1131 :lol: Tylko co to da jak przypadnie listopad a kuracjuszka powie NIE :evil:
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elu,wiek ma sowie prawa,cieszcie się,że na te lata jest taka sprawna.Ja w kwietniu pochowałam swoją mamę,która miała 78 lat, a od dwóch leżała plackiem to dopiero straszne.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Witam, witam u mnie 1016. Faktycznie dzis spadło mało. Ale wydaje mi się, że pod koniec przyszłego tygodnia będziemy już wszystko znały. Bożenko, przykro mi. Wyrazy współczucia, ale masz rację, że powinniśmy cieszyć się, że nasi rodzice jeszcze funkcjonują. Moja teściowa ma 85 lat, ładny wiek, ale naprawdę czasami trudno z nią wytrzymać. Mimo, że staram się być cierpliwa, czasami tej cierpliwości brakuje :cry: . Moi rodzice mają mama 76 lat a tata 85, mieszkają w Gdańsku, dają sobie jakoś radę, mimo że są schorowani, ale także mają lepsze i gorsze dni, zwłaszcza mama. Momentami, nie wiem jak z nią rozmawiać, gorzej jak z dzieckiem. Ale chyba tak musi być, starość ma swoje prawa. Nie wiadomo jakie my będziemy w ich wieku, a może jeszcze gorsze, bardziej upierdliwe :lol: Ale wrócę do naszego wyjazdu. Bożenko, myślisz ze dopiero w połowie sierpnia będziemy dopiero znały szczegóły?. Ja nastawiam się, że to będzie przyszły tydzień. :D
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gosiu,masz racje też myślę że wy to przyszły tydzień,ale ja to dopiero w następnym.Wiem,że cierpliwości brakuje,ale ta różnica pokoleń,moja córka też narzeka, że jestem upierdliwa widać tak to musi być .Moja babcia też tak mówiła za moich czasów itd.jak każde pokolenie.A starość i tak przyjdzie.Zawsze mówiłam swojemu młodemu dyrektorowi,że ja myślałam,że się nie zestarzeje,a tu i on się zestarzał a ja tym bardziej.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kochaniutkie -My starzejemy się - o nie , to inni my nie :lol: Tak serio to ta moja teścioweńka to jeszcze całkiem na fleku , ja chwilami jej nie dorównuje ale jest roszczeniowa .Ja niestety już nie mam rodziców .Mama zmarła w wieku 76 lat a tato miał 49 .Wiecie że mamusia do śmierci z nikim się nie związała .To była wielka miłość , takiej to teraz ze świecą szukać :roll: Ale dośc , bo za chwile ktoś nam zwróci uwagę że nie na temat piszemy ;) Ja obstawiam po 15 na wynik.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Elu to fakt, my stoimy w miejscu, tylko nasze dzieci rosną. :lol: Co do czekania, zobaczymy, która z nas mogłaby zagrać w totka i wygrać milion :lol: Może jutro znów zejdzie 150 numerków? A w ogóle to myślę, ze jutro będę miała poniżej 1000, ze 16 numerków to na pewno spadnie. :P
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Też tak myślę.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Melduje,1454-nr uciekły 130.
ODPOWIEDZ