Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gość pisze: 03 sty 2020 09:21
To ja dla równowagi pozdrowię Nowicjuszy, coby im przykro nie było
Kazimierz myślę,że nie to Andrzej tak dokładnie miał na myśli. Ty też już nowicjusz nie jesteś.
Ty to jednak umiesz zrobić efektowne wejście na forum Ja tu piszę, że mam jeden nick a Ty jakby nigdy nic się pojawiasz. Znowu będzie że ja to Ty a Ty to ja
No jak równocześnie można być blondynką i brunetką...mieszkać w odległych nieco od siebie miejscach... to może być prawda
Maryann pisze: 03 sty 2020 14:22
Panie i Panowie
Ogłaszamy Konkurs Noworoczny
Pytanie brzmi:
Czym jest to "COŚ" co Miriam i Maryann preferują w towarzystwie, a lubi to również Pan Darek.
Nagrodą w konkursie jest wycieczka z Katowic do Gliwic autobusem PKS (sponsoruje Pan Darek)
Ps. Swoją drogą.. sama niewiem co to jest
W Naszej METROPOLII nie ma Ci PKS
Jest natomiast chyba WPK czy ZTM
Witam,co do konkursu to ja nie będę ryzykował,a co do dwóch twarzy czy wszelakiego farbowania to nie mam zamiaru ani nie mam żadnych domysłów kto jest kto-mnie to po prostu.....lottoo co do strzyżenia czy golenia Darku to przypomniał mi się bardzo stary dowcip- na poboczu drogi stoi samochód a obok niego Super Laseczka w miniówie-podjeżdża patrol policji i pan policjant w pierwszych słowach-o widzę że nie ma pani trójkąta,ależ pan spostrzegawczy odpowiada Laseczka-wczoraj właśnie...zgoliłam
Felice pisze: 03 sty 2020 15:19
Kazimierz myślę,że nie to Andrzej tak dokładnie miał na myśli. Ty też już nowicjusz nie jesteś.
Nie miałem na myśli żadnego konkretnego posta. Ogólnie wyczułem jakby leciutką nutkę kombatancką - ale może niesłusznie.
A przy okazji moja Szanowna Koleżanka z tego samego Oddziału raczy przyjąć wyrazy szczerego uznania i podziwu za niesamowitą orientację w tematyce sanatoryjno - rehabilitacyjnej i gotowość dzielenia się swą wiedzą z innymi użytkownikami FNS.
Upoważnia mnie do takiego stwierdzenia temat przewodni tego zakątka Forum.