Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jeszcze tak niedawno nie wiedziałem że istnieje takie forum ,jest tu super ale co ja jestem ,cienias mam dopiero dwie gwiazdki wy jesteście weteranki super kuracjuszki i nie tylko, pozdrawiam was serdecznie teraz będę częściej tu zaglądał życzę zdrowia i zdrówka powodzenia ps jak traficie na post darka to pozdrowienia dla niego szymek