I tak dość często zastanawiam się....... dlaczego ci dobrzy odchodzą, a nie na odwrót. Jakżeby świat byłby przyjemniejszy i kolorowy.
https://youtu.be/6PDmZnG8KsM?si=6dtOUt-b7Cgw8o7s

Blue Cafe - Swieta W NasTak szybko mija każdy dzień
Wiec zwolnij bieg, zatrzymaj się
Niech cicha noc otuli cię

To zmykam i zostawię te teledyski, które bardzo lubię.«Nie mogę się z tobą bawić» - odparł lis. - «Nie jestem oswojony».
«O, przepraszam» - odparł Mały Książę. A po chwili namysłu spytał: «Co to znaczy "oswoić"?» .
«To coś zapomnianego» - powiedział lis. - «Znaczy "stworzyć więzy"» .
«Stworzyć więzy? Oczywiście» - powiedział lis. - «Teraz jesteś dla mnie tylko małym chłopcem, podobnym do stu tysięcy małych chłopców. Nie potrzebuję cię. I ty mnie nie potrzebujesz. Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Ale jeżeli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować» .
«Poznaje się tylko to, co się oswoi» - powiedział lis. - «Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół» .
«Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie!» .
«Oto mój sekret. Jest bardzo prosty: dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu» .
«Ludzie zapomnieli o tej prawdzie» - rzekł lis. - «Lecz tobie nie wolno zapomnieć.

Andy, by ci drudzy mieli czas i sposobność na poprawę.I tak dość często zastanawiam się....... dlaczego ci dobrzy odchodzą, a nie na odwrót.