Rozmawialam z Martyna przed wyjazdem.Mówiła. że pokoje prywatnie będą wynajmowane pod warunkiem.jesli coś zostanie przy grupach.Dowiadywać sie trzeba doslownie na 1-2 dni przed przyjazdem.
Paczka z Olecka
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Rozmawialam z Martyna przed wyjazdem.Mówiła. że pokoje prywatnie będą wynajmowane pod warunkiem.jesli coś zostanie przy grupach.Dowiadywać sie trzeba doslownie na 1-2 dni przed przyjazdem.
A tu takie akcje odchodzą
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

entropia pisze:Witajcie! Byłam u neurologa i właściwie cały dzień tak od Piłata do Heroda... wspaniała służba zdrowiajednak szyjny
doustnie bez zmian plus zastrzyki na 14 dni i dopiero dokładniejsza diagnostyka
![]()
A tu takie akcje odchodząpewnie że się pisze! jestem za! możecie mnie wciągnąć na członka
No to jest nas 6
Jakie zastrzyki Ci przypisano?
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

entropia pisze:Tak ps-kiem to mam wizytówkę sprawdzonego lokum od człowieka z turnusu w którym przez tydzień była jego rodzina gdyby w hotelu nie wyszło... jakby co...
Trzymaj ten namiar. Hotelik czy prywatna kwatera?
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Nie bardzo mi to pomagalo.Mi najlepsza była doreta i nimesil no i ciepelko.....Może Ci pomoże. .....Oby...Na przetrwanie do operacji pomogła mi blokada okolokregoslupowa ale niestety sterydy .Chociaż Ci tluszczyk pisalas ze jest mile widziany.entropia pisze:Nieśmiertelny ketonali milgamma
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

No to może i fajnie.Zawsze jakiegoś grila bedzie mozna zrobić o ile jest miejsce do tego przeznaczone.Chlopaki będą mogli wykazac się kulinarnie.....entropia pisze:Prywatna kwatera z dużą ilością miejsc