Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: forumowicz »

MUCZEK62 pisze: Postawiony ponownie ''pod ścianą''Jedlec ,Teresin albo nic -wybrałbym JEDLEC.
Nie wolałeś Teresina ?
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

kuracjuszkaasia pisze:
MUCZEK62 pisze: Postawiony ponownie ''pod ścianą''Jedlec ,Teresin albo nic -wybrałbym JEDLEC.
Nie wolałeś Teresina ?
Warunki ''bytowe''lepsze w Teresinie(byłem w budynku głównym w jedynym pokoju z balkonem).
Wolę spacerek do Gołuchowa ,niż do Niepokalanowa,największą niedogodnością w Jedlcu(dla mnie)był obowiązek mierzenia ciśnienia przed zabiegami,co było warunkiem do ich przystąpienia
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ja chyba bym jednak wcale nie pojechała :roll: Niwa albo nic ,szkoda czasu na siedzenie na jakimś zadupiu :evil: :evil:
forumowicz

medi pisze: Niwa albo nic...
A Posejdon to nie łaska?
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Łaska czeka na Hipstera ;) :lol: :lol:
forumowicz

medi pisze:Ja chyba bym jednak wcale nie pojechała :roll: Niwa albo nic ,szkoda czasu na siedzenie na jakimś zadupiu :evil: :evil:
Wszyscy do NIWY nie pojedziemy :cry:
forumowicz

MUCZEK62 pisze:
Wolę spacerek do Gołuchowa ,niż do Niepokalanowa,
I o to chodzi .... "Jeden lubi rybki , inny akwarium " ... a te pomiary ciśnienia jakoś zmęczysz . :lol:
Udanego wypoczynku życzę :D
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2015 21:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: sk_ar »

Kazdy odpoczywa na swój sposób Jedni lubią cisze spokój inni rozrywkę szukania przygód itd uszanujmy to :D :D a ja jadę dziś do Horynica to nie Kołobrzeg ale trzeba być optymista
forumowicz

Wszystkiego uroczego Ci zyczę na tym wyjeździe ;) przede wszystkim odpowiednich zabiegów , a w Horyńcu zabiegi są ok. :)
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 gru 2011 18:16
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nospik »

słuchajcie chyba napiszę do zusu prośbę o ponowny turnus. normalnie muszę odpocząć po tak wyczerpujących zabiegach ;) . Dzisiaj idziemy całą ekipą do arki na zabiegi :lol: oj będzie się działo. na razie bałtyk został opanowany przez ekipę z etny. Kołobrzeg przebija chyba wszystkie ośrodki. Latem tutaj musi być jeszcze weselej. Zabiegi na plaży :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ