Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
-
forumowicz
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 4 razy
Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
-
Petrosj
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2017 07:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Z drugiej zaś strony nie pograsz dlugimi wieczorami w karty czy szachy, czy nawet nie pogadasz w wolnych chwilach a przebywasz tam 3 tygodnie. Jak szybko robi sie ciemno lub jest koszmarawa pogoda, to nawet nie powłoczysz sie po asfalcie po ciemku - musisz siedziec w pustym pokoju, po kilku dniach moze sie to znudzic taki samotniczy tryb zycia.
Pokoj 3-osobowy to juz moze nosić znamiona komuny. Jeszcze dobrze jak trafia sie ktos z kim mozna podyskutowac, ale jak trafi sie ktos z kim nie mozna znalezc wspolnego jezyka badz nie daj Boże kto ma odmienne poglady na otaczajacy świat w tym polityczne - to nie wyobrażam sbie takiej sytuacji. A przeciaż wszystko moze sie zdarzyc, nie jesteśmy jasnowidzami.
Im bliżej do wyjazdu tym bardziej taki problem staje przede mną.......
Z drugiej strony człowiek to takie stworzenie, które ze wszystkim sobie jakoś poradzi, więc jestem dobrej myśli [...]
Oczywiście są osoby które nie wyobrażają sobie by mieszkać w jedynce.Każdy z nas jest inny.
- Lisa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Dobry wieczór, skąd ja to znam:)Zbigniew- I pisze: 17 gru 2017 19:23 Zawsze staram się o jedynkę. Jak na razie zawsze mi się udawało. Czasem człowiek potrzebuje trochę samotności, ale tez nie przeszkadzało mi 23 osoby w mojej jedynce o trzeciej nad ranem.
![]()
![]()
![]()