Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hipokryt,
Tak pajęcza sieć nie wiadomo jak i kiedy Cię oplecie
Wciągnąć może Ciebie i mnie w całości , działa na wszystko i te maile niechciane i tak niechcąco są przez nas otwierane a tu ochrona walczy z naszą ciekawością
I z życzeniami maila otrzymałam ciekawe, co to za Wielbiciel przedarł się przez zapory , dobrze, że zasiek w tych komputerach nie widać, bo trup gęsto by się ścielił
Ruda - ja też mam mnóstwo "wielbicielek" ślących do mnie różne życzenia i inne atrakcje
A jeśli nadawca nieznany, to nawet jeśli są to tylko życzenia, trzeba nadal zachować ostrożność
No i dobrze się zastanowić przed kliknięciem w link i przed otwarciem załącznika
Hipokryt,
w takim temacie jesteśmy, a Ty mi tu o innych opowiadasz
Łatwo powiedzieć, nie klikaj
Ciekawość mnie zawsze zżera, jak jasna... nie powiem, co
I klikam, a później to...
Ruda - z pomocą techniczną jest podobnie jak w pomocą starszym w innym temacie TUTAJ
W tamtym temacie ludzie piszą, ze nikt im nie pomaga a jednocześnie nic nie zrobią aby o pomoc poprosić
W tym temacie również przydałby się młody i chętny chłopak do pomocy
To może być ten Anioł
Hipuś,
Zawsze chętnie swą pomocą służę i jeśli tylko pomóc mogę to swój czas bardzo chętnie ofiaruję, czekam tylko byś zapukał do mych drzwi , a wtedy nawet maile energetyczne pooglądać z Tobą mogę, by zabawa miło nam płynęła i by ochota była na ciąg dalszy tej zabawy
I choć Anioł ze mnie kiepski to w przebraniu i za Janioła mogę też uchodzić
Wszystkiego najlepszego!!!