CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!
Re: CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!
-
ollalaola
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2013 13:10
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
Mnie tez możecie dopisać do łódzkiej ekipy, ale nad Ciechocinkiem się zastanawiam jeszcze. Termin mocno koliduje z planami wcześniejszymi.andrzej1955 pisze:Ukrywasz się krajanko, i mało piszesz to tak jest, o ile dobrze czytam to jesteś z P.... Łódzkie, podobnie jak Elunia,Meduza,Biedroneczka Violet i ja, ale mocny skład- pozdrawiam serdecznie![]()
![]()
Tym niemniej mocno Was pozdrawiam.
Witaj serdecznieollalaola pisze:Mnie tez możecie dopisać do łódzkiej ekipy, ale nad Ciechocinkiem się zastanawiam jeszcze. Termin mocno koliduje z planami wcześniejszymi.andrzej1955 pisze:Ukrywasz się krajanko, i mało piszesz to tak jest, o ile dobrze czytam to jesteś z P.... Łódzkie, podobnie jak Elunia,Meduza,Biedroneczka Violet i ja, ale mocny skład- pozdrawiam serdecznie![]()
![]()
Tym niemniej mocno Was pozdrawiam.
-
forumowicz
-
forumowicz
Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?
No cóż ,Elvis ....hm pozostał na poziomie 3 latka ,obsypał nas piaskiem ,usiłował wrzucić żabę za koszulkę co niektórym ,ciągnął dziewczynki za warkoczyki i usiłował zaglądać pod sukienki .Za karę Admin postawił go do kąta ,na ile czasu tego nie wiem .MAX pisze:Meduza,gdzie wasze dyskusje z Elvisem?będziesz w Ciechocinku 29 czerwca? pozdrawiam
I odpowiedź na drugie pytanie ,choć bardzo bym pragnęła być tam z Wami ( a także z przyczyn osobistych )niestety termin dla mnie nierealny bo 30 czerwca mam chrzciny w rodzinie (moja śliczna ,4-ro miesięczna bratanica będzie chrzczona w moim rodzinnym mieście -nie mogę opuścić takiej uroczystości ) ...ale może w ten piątek zawitam do Ciechocinka ...marzę o tym by znów zajrzeć pod grzybka
6 czerwca,to jeszcze było sporo do zrobienia.Bawcie się dobrze.Pozdrówcie Ciechocinek.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy