Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
malgorzatas pisze: 14 mar 2018 10:39
Marku...teraz ja czekam aż mnie obsłużą
Małgosiu - a jednak ponownie została samoobsługa
A moje wczorajsze kotlety nawet nie doczekały spotkania z aparatem a co dopiero dzisiejszego Śniadanka
No i jak tu zrobić Wam smaka?
Witajcie wszyscy , witaj małgorzatas wpadłam tylko na łyczek kawy bo moja sytuacja rodzinna nie pozwala mi na bycie dłużej ale cieszę się że dalej są wspólne śniadania i Malgosia obficie zastawia stół Pozdrawiam i życzę wszystkiego naaj..... Wpadnę jeszcze kiedyś.