Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bogutka5 pisze:Wyspiarko mi wypada maj/czerwiec tego roku i akurat ten termin mi nie odpowiada (nie odpowiada dyrekcji mojej) - dlatego stawiam albo marzec (zwroty) albo będe prosiła o przesunięcie na lipiec.
1610 do końca kolejki mam.
Bogutka
Coz... szefowie czasem nie podzielają naszego entuzjazmu hihi
Mam nadzieję, że "upolujesz" wygodny dla Ciebie termin.. Powodzenia!
(a ja będę trzymała kciuki)
ewiko pisze:Dziś mam tylko radosne nowiny..... rankiem powitaliśmy na świecie najpiękniejsze dziecię na ziemi (podobne do mnie ) moją wnusię. Druga to to że skierowanie trafiło do weryfikacji, i troszkę się obawiam o termin wyjazdu. Ostatnio, wyjechałam miesiąc po weryfikacji...
Gratulacje
To teraz będziesz miała przechlapane żeby nie powiedzieć gorzej.
tb50 pisze:ewiko gratuluję nowego członka rodziny babcja dopiero dumna mnie też spotka ten zaszczyt w tym roku już nie mogę się do czekać kiedy zostanę DZIADKIEM początkiem lata i koniec lata drugi raz ewiko będziemy mieli piękny rok
TB50 Wiekie podwójne gratulacje - Gratulacje dwa razy Życzę zdrowych i cudownych wnucząt Następnie...życzę wymarzonego kurortu sanatoryjnego
Uwaga....Uwaga!!!!!! Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie.proszony jest o podanie informacji ,gdzie przebywa Jawa
Zaginął nam maszynista....przecież ten pociąg wykolej się na pierwszym lepszym zakręcie
Osoby ,które go wiedziały lub znają jego stan,proszone o kontakt