Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiem że to Muzyka... ale dostałem Równicę na jeśień jakbyście coś podpowiedzieli ws jedynek i innych tematów to fajnie byłoby Mam II oddział, to ponoć 2 piętro a ja bym tak chciał bliżej nieba bo https://www.youtube.com/watch?v=SzXcjAqbw1o
Skrzyś gratulacje , SUPER baza zabiegowa , wszystko na miejscu z basenem włącznie , na zabiegi 2 drogi pod chmurka albo tunelem , widok z dachu [cenzura] , sam Ustroń też , wybierz się też do 2 Cieszynów Polskiego i Czeskiego