Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Skrobnij co nieco,bo będzie nam brakowało Twojej obecności na forum Teraz musimy z kolejnymi osobami solidaryzować się w oczekiwaniu na przydziały Pozdrawiam i życzę aby pobyt był fantastyczny pod każdym względem
violet 58 ! Lepsze Duszniki niż Nałęczów.Okolica Dusznik bogata w atrakcyjne wypady po zabiegach-- w wolnym czasie.Natomiast Nałęczów ,to w okolicy tylko słynny Kazimierz nad Wisłą i nic poza tym.
Dobry wybór,chociaż gdyby to o mnie chodziło ,to Polanica i Kudowa byłaby przed Dusznikami
Pozdrawiam..... słoneczka życzę
I ja życzę jak najlepiej. Byłam nie tak dawno ale może zmieniło się na lepsze. Życze tylko dobrego towarzystwa , które zrekompensuje niedogodności bo pogoda będzie super a okolica piękna
Ja dzis dzwonilem do nfz slask i byl zwrot do Goczalkowic na jutro ale 27 km od miejsca zamieszkania to nie wypoczynek , czekam dalej Numer w kolejce: 21051