Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

Max jak jeszcze raz nazwiesz mnie KRUSZYNA :twisted: :twisted: :lol: to nie przeżyjesz do rana .
Jestem kruszynka i tak proszę sie do mnie zwracać...jasne :?: :?: :?: :lol: :serce: :kwiat: :serce:
O serduszko wkleiłam ..............oooo to dopiero bedzie sie działo czy cos jeszcze wkleić? :roll: :lol: :lol:
forumowicz

Alek pisze:Nie ma sprawy Max :) tutaj czy w Ciechocinku? Zresztą,który mam nastawić policzek?
Jeżeli to ma być buzi przyjacielskie to czemu nie,ale nie jakieś takie prowokujące i zachęcające do czegoś nienormalnego :oops:
Niemoralnego Alku chciałeś powiedzieć ............. :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Tak kruszynko :kwiat: pomyliłem się,dziękuje za poprawienie Mnie :)
Zmykam na spacer z psiakiem.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2013 15:48 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

....i w królestwie pojawił się ,,Siwy Dym " ....tak na marginesie w tych lokalach też mają dobre jedzonko ;) :)
forumowicz

Margotka to jest tylko przedwyborcze oczyszczanie forum. nowa para młodych będzie mogła spokojnie rządzić!
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Rozumiem Max , że to tak dla mnie ;) oczyszczasz terytorium .....tylko obys juz nie ,, znaczył " terenu po swojemu ;) :roll:
forumowicz

nie zapomnij się zgłosić do wyborów
forumowicz

Alek pisze:Max a może w geście tego,żeby nie było żadnych niejasności zablokujmy sobie wysyłanie na pw i meila,wtenczas jeżeli ktoś coś będzie miał do nas niech napisze tutaj jawnie i bez żadnych skrupułów,Ja mogę powiedzieć wprost i powtórze się: NIE MAM NIC DO NIKOGO,A JEŚLI KTOŚ MA NIECH PRZEMÓWI LUB ZAMILCZY NA WIEKI.
I jeszcze zaryglujmy drzwi,pozamykajmy okna,zabijmy okiennice i zejdzmy do piwnic,a jak nadejdzie tornado poproszę o telefon powiem pod którą scianą przykucnąć,by nie zmiotło do reszty ;) :lol:
forumowicz

A ja nie mogę się skupić na pisaniu przemówienia :o :roll: . Jutro na WAWELU przymierzam się do tronu na którym urzędował ZYGUŚ III WAZA. Może to przyniesie szczęście..., ach...!!!
ODPOWIEDZ