Lubelski NFZ
- tomaszsanat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2018 12:54
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Re: Lubelski NFZ
witam forumowiczów uważacie ze ja tam z pyskiem do nich ide zmienic miejsce kuracji , ja zmieniałem tylko raz i powiedziałem nigdy więcej a tylko dlatego że miałem nałęczów .Odrazu wysłały mnie panie oczywiśćie do kierowniczki a ta wielka kierowniczka odrazu mało mnie nie zjadła na sniadanie nie wolno zmieniac nieda sie i takie inne mądrośći poniewaz jestem uparty czego chce to naogół dostaje , stoje na baczność koło najwiekszej mądrośći w NFZ ,więc nie miała wyjscia i ustąpiła proszę napisac podanie motywować zaswiadczenie od lekarza i wszystko co możliwe do wymyslenia , więc to zrobiłem i trwało to 4 ry miesiące zamiast pojechać w sierpniu pojechałem w grudniu : wnisek żadnych łask więcej od tej wielce szanownej komisji ,bo jeszcze nie dodałem ze powiedziała zę musi się zebrac komisja w mojej sprawie Pozdrawiam
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Ja też rozmawiałem z panią kierowniczką i była miła, poszła ze mną do drugiego pokoju i kazała dziewczynom uwzględnić moją prośbę. . Może u mnie miała lepszą nockę niż u ciebie Tomku.

- tomaszsanat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2018 12:54
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
dzięki jan za miłe słowa ale juz nie bedę nic zmieniał raczej do konca wyjazdów sanatoryjnych ,wiadomo że teraz to jest tylko niby sanatorium , a nie jakiekolwiek leczenie, kiedyś to było super a teraz to żeby nie powiedzieć dno mówie kiepsko , a jeżdzę od 1976 roku to wiem cos na ten temat , a ci co