Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam forumowiczów uważacie ze ja tam z pyskiem do nich ide zmienic miejsce kuracji , ja zmieniałem tylko raz i powiedziałem nigdy więcej a tylko dlatego że miałem nałęczów .Odrazu wysłały mnie panie oczywiśćie do kierowniczki a ta wielka kierowniczka odrazu mało mnie nie zjadła na sniadanie nie wolno zmieniac nieda sie i takie inne mądrośći poniewaz jestem uparty czego chce to naogół dostaje , stoje na baczność koło najwiekszej mądrośći w NFZ ,więc nie miała wyjscia i ustąpiła proszę napisac podanie motywować zaswiadczenie od lekarza i wszystko co możliwe do wymyslenia , więc to zrobiłem i trwało to 4 ry miesiące zamiast pojechać w sierpniu pojechałem w grudniu : wnisek żadnych łask więcej od tej wielce szanownej komisji ,bo jeszcze nie dodałem ze powiedziała zę musi się zebrac komisja w mojej sprawie Pozdrawiam
Ja też rozmawiałem z panią kierowniczką i była miła, poszła ze mną do drugiego pokoju i kazała dziewczynom uwzględnić moją prośbę. . Może u mnie miała lepszą nockę niż u ciebie Tomku.
dzięki jan za miłe słowa ale juz nie bedę nic zmieniał raczej do konca wyjazdów sanatoryjnych ,wiadomo że teraz to jest tylko niby sanatorium , a nie jakiekolwiek leczenie, kiedyś to było super a teraz to żeby nie powiedzieć dno mówie kiepsko , a jeżdzę od 1976 roku to wiem cos na ten temat , a ci co się zachwycają tymi turnusami teraz, to naprawde szkoda gadac . pozdrawiam
Czy ktoś wie który miesiąc rozdzielają na serduszko bo zaczynam się niepokoić. Kończę miesiączek z nr. 8357. Spadek aż o 2530. W takim tempie mogę się załapać na luty-marzec czego bym nie chciał.
Janku nie wiem jaki miesiąc obecnie z przydziału dzielą, ale maja bardzo dużo luzu na grudzień. Dzisiaj miałam takowa propozycję przez telefon. ( u mnie reum+ kard.)
Ja kończę miesiąc z numerem 4772. Spadło 2538. Jak będzie takie tempo, to przydział koniec stycznia początek lutego (pulmonologia), a liczyłem na cieplejsze miesiące. Wniosek składałem w połowie listopada zeszłego roku.
Myślę że mają dużo zwrotów i szukają chętnych. Co zrobiłaś Chmurko. Pewnie odmówiłaś? Mam nadzieję że nie będą przyspieszać dla staroci bo zima pewna i oby nie Nałęczów. Co tobie proponowali?