Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rozumiem, że nie ma czasu na internet gdy się "lezie po Olecku". Może pobyt w sanatorium jest dobrą okazją aby mieć odwyk od komputera a nawet smartfona? Wcale się nie dziwię bo czasem dobrze jest od tego odpocząć i zająć się innym bardziej realnym życiem np. towarzyskim na turnusie. A to już pozostaje prywatną tajemnicą i nic nam do tego.
Kasiu jak tam u Ciebie lepiej juz z noga ?
Ja juz jestem po wszystkich badaniach i konsultacji neurochirurga . Mam byc pod telefonem , ktos zrezygnuje z kolejki mam od razu sie stawić tak mnie Gdansk załatwił ze teraz mnie czeka 8 śrub i stabilizacja . Cała operacja najmniej 8 godz. Zalamka
Anka1084 pisze:Kasiu jak tam u Ciebie lepiej juz z noga ?
Ja juz jestem po wszystkich badaniach i konsultacji neurochirurga . Mam byc pod telefonem , ktos zrezygnuje z kolejki mam od razu sie stawić tak mnie Gdansk załatwił ze teraz mnie czeka 8 śrub i stabilizacja . Cała operacja najmniej 8 godz. Zalamka
Aniu no to też Ci współczuję u mnie nic lepiej nawet bym powiedziała gorzej bo mam już mega problem z chodzeniem tzn już prawie nie chodzę. Czekam na swojego lekarza czyli do poniedziałku, kroplowek dostaję tyle, że nie wiem czy się nie uzaleznie
Orfeusz pisze:Kasiu!Z tym czekaniem.to chyba przesadzili ? Poruszasz tą nogą w pozycji leżącej. ?
Tak ale bardzo słabo i nie podnoszę jej nie mam w niej siły. Neurolog mnie dziś wykrecal na wszystkie strony i młotkiem tyle razy dostałam ale nic mi nikt nie mówi
A to łobuzy !Naszą Kasie mlotkiem potraktować.! Masz ucisk na rdzeń .Dobrze.że możesz ogólnie poruszać. Szkoda.że musisz tyle czasu czekac.Jestes
na ortopedii czy neurochirurgii.?
Orfeusz pisze:A to łobuzy !Naszą Kasie mlotkiem potraktować.! Masz ucisk na rdzeń .Dobrze.że możesz ogólnie poruszać. Szkoda.że musisz tyle czasu czekac.Jestes
na ortopedii czy neurochirurgii.?
Ortopedia. Czekam bo mój lekarz co mnie dwa razy operował będzie w poniedziałek a nikt inny nie chce się podjąć i chyba nie bardzo wiedzą co mają robić.