Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
r: Genever » 16 sie 2022 09:40
Nie wiem o co chodzi ale chcę śniadanko tak pięknie podane. Nadal nie umiem wklejać zdjęć no i poczytałam trochę i widzę, że wszystkie zdjęcia są zgłaszane do administratora
Niech mnie zgłaszają...nie naruszam praw autorskich ...cieszę się że śniadania smakują
Dziękujemy Małgosiu za przepyszne poświąteczne śniadanko od prawdziwej Mistrzyni
Dziękujemy jako dobry obyczaj forumowy nakazuje
Brzuszki napełnione, cała nasza rodzinka (niekoniecznie forumowa) najadła się do syta i teraz wytrzyma do obiadu
no i poszłam Małgosiu do lodówki spożyć skromna kanapeczkę z kiełbaską krakowską suchą
ja tam jak tylko będę na forum zajrzę co serwujesz (wpadnę oczywiście samotnie nie w duecie bądź tercecie )
Małgoś Twoje śniadania są świetną inspiracją do działania... tu nacieszę oko, a potem myk do lodóweczki i działamy. Często nie mam pomysłu co zrobić, a tu myk i gotowiec. Dzięki, że poświęcasz czas dla nas. Idiotami, których jedynie dowartościowuje zgłaszanie postów nie przejmuj się.
Gieniu ja pisałam o zgłaszaniu Małgosi postów. Ten to bardzo dobrze, że zgłosiłaś. Nie wiem jak coś tak obrzydliwego można umieścić i co trzeba mieć w głowie.