Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Iga..ja do Goczałkowic to na rowerze przed obiadem jadę...dostałem kiedyś taką ofertę do Goczałkowic..pisałem o przeniesienie terminu....i dostałem Świnoujście..
Witam,
Cioteczka z mazowieckiego polowała na dwa skierowania
i było
Kołobrzeg
Busko - Zdrój
coś w górach ale nie pamiętam
Połczyn - Zdrój
Dzwoniła 3 razy zdecydowali się na Wieniec Zdrój - 13 dni do wyjazdu, zdecydował termin i tam nie byli.
Wrócili bardzo zadowoleni
Adelko no to jest nas troszkę zadowolonych....Grażynka też była zadowolona....zawsze też znajdzie się ktoś co ma ma muchy w nosie pozdrawiam jeszcze z Połczyna
ja ze zwrotów byłam ostatnio w Iwoniczu Zdroju i Ustroniu. Dodam, że były to miesiące wakacyjne. Warto " polować"
Życzę wszystkim polującym szczęśliwych i trafnych łowów