Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No to super wiadomość
Inni poszli na koniec kolejki. Ciekawe kiedy znowu odblokują. Z tego co widać to raczej nie prędko a ja nie chciałabym jechać ani późną jesienią, ani zimą ...
Pozdrawiam i zdrowia życzę
Ewa jak dzwoniłam do NFZ to babka mówiła że trzeba dołączyć do odsyłanego skierowania pisemko że proszę o wyznaczenie nowego terminu z powodu zamknięcia sanatorium spowodowanego pandemią ,być może jest tak że odsyłając papiery bez tego pisma traktują to jako rezygnację z wyjazdu .
Mój poprzedni pobyt w sanatorium skończył się 2.09.2019 więc roczna karencja i...,,walka,, o skierowanie w POZcie ale w końcu się udało na poprzedni wyjazd przyznano mi numer 123 427