siłę mam tylko by zrzucić z siebie wszystko, ciuchy, emocje i wylądować w łóżku, zatopić się w miękkości pościeli. Nie wiem kto mi kradnie czas
50 lat i co dalej?
Re: 50 lat i co dalej?
siłę mam tylko by zrzucić z siebie wszystko, ciuchy, emocje i wylądować w łóżku, zatopić się w miękkości pościeli. Nie wiem kto mi kradnie czas
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
Elu, ostatnio mam podobnie ,, mamus, czy mogłabyś.....,, albo ,, czy babcia mogłaby zając sie wnusią ? ,, Ale to przejściowe i też daje satysfakcję, że jestem niezbędna, chociaż jest to ogromnie czasochłonne, lecz- nie jest to czas absoleluunia pisze:Ostatnio zauważyłam że jestem bardzo rozchwytywana![]()
mamo tu ...babciu daj ...ciągle zaganiana ...
siłę mam tylko by zrzucić z siebie wszystko, ciuchy, emocje i wylądować w łóżku, zatopić się w miękkości pościeli. Nie wiem kto mi kradnie czasale znajdę złodziejaszka na pewno
![]()
ale Ty Elciu uwielbiasz jak to Oni kradną Ci ten czas .a wczoraj moje zodziejaszki podarowali mi swój czas
dalej jesteście piękne i urocze a ta mała cyferka z przodu choć trochę ciąży dodaje Wam pałera do działania i zadbania o swoją wdzięki
a nam facetom to tak bardzo nie przeszkadza i dlatego trochę nie dbamy o formę co niestety widać ,trudniej nam za Wami
nadążyć dlatego proszę troszeczkę zwolnijcie abyśmy zdążyli za Wami przed następną 50-siątkom
- Yaga
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 lut 2015 14:59
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 2 razy
WitamBodzio18 pisze:witam i pozdrawiam wszystkie urocze 50-siątki ,padło tu dużo trafnych myśli i spostrzeżeń co dalej a przecież cóż się zmieniło
dalej jesteście piękne i urocze a ta mała cyferka z przodu choć trochę ciąży dodaje Wam pałera do działania i zadbania o swoją wdzięki
a nam facetom to tak bardzo nie przeszkadza i dlatego trochę nie dbamy o formę co niestety widać ,trudniej nam za Wami
nadążyć dlatego proszę troszeczkę zwolnijcie abyśmy zdążyli za Wami przed następną 50-siątkom
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Celinka52
- Super Kuracjusz

Eluniu, jak jest duży plusik, to.... jeszcze większy plusik, bo wtedy już nie tylko dzieci dorosłe, ale i wnuki podrośnięte, więc można i już zupełnie zająć się swoją osobą, to jest ten czas dla siebie, zanim.... pojawia sie prawnukieluunia pisze:Celinko a o zrobić jak jest już duży plusik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()