A jeśli deptać samemu po naszej plaży ,by było pusto np,jak na zdjęciu u mnie..to jest połowa drogi z Łeby na ruchome wydmy...no widoki jak na Karaibach
Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- alien
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2016 09:00
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 11
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
A jeśli deptać samemu po naszej plaży ,by było pusto np,jak na zdjęciu u mnie..to jest połowa drogi z Łeby na ruchome wydmy...no widoki jak na Karaibach
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 36 razy
Ja jestem wolontariuszem m.in i w Hospicjum. Nasze przygotowywane jak każdego roku ,, Pola Nadziei,, przełożone ale wszystko wróci do Nas..musimy zebrać siły i wytrwać... dasz radę.
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko ze słonecznego mojego pięknego Kołobrzegu.
Smutne to miejsce teraz jak i inne ale czekamy na gwar, ożywienie , na Wasze Wszystkich przyjazdy, na różne i bardzo różne hi opinie ale one są zawsze kierunkiem co zrobić abyście wracali zadowoleni.
Przetrwamy...
Kochani...dużo zdrowia.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
-
Gość
Hipokrycie... drogi kolego ta liczba już dawno temu jest dużo większa. W chwili obecnej czekam na wynik prawie 57 godzin... wyniku brak. Tak to działa realnie. A co jeżeli przez ten czas on też już choruje?
Mąż przywiózł mi parę potrzebnych rzeczy, na dole w kolejce czeka 6 osób z podejrzeniem. Gdzie ich mają położyć skoro wielu ludzi blokuje łóżka przez brak wyniku???
Tak czy inaczej staram się patrzeć za okno i myśleć pozytywnie. Wielu ludzi nie ma nawet komfortu czekania na wynik bo nikt im testu nie zrobił. Nie tak być powinno.
-
Gość
Na kolację chlebek z wczoraj i łyżka sałatki ziemniaczanej z solonym śledziem. Uwielbiam chlebek
Bardzo boli mnie głowa, pojawiają się głupie myśli.
Co tam ja.... czytałam ostatnio o skazanych na karę śmierci w USA... niektórzy czekają parę dobrych lat. Co tam 4 dni na dobry wynik...pikuś.
Ściskam Was mocno.
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 3 razy
Będzie dobrze..
-
forumowicz
Popatrzę sobie jakim wzorem jesteśmy dla pozostałych państw
Ja rozumiem powagę sytuacji, ale Polacy chyba mogą oczekiwać od władz rzetelnej informacji, do tej pory słychać że wszystko jest ok.
Pod kontrolą.
Majko, nawet nie Myśl, że coś jest nie tak.
Ach, ten szpitalny szwedzki ...
-
Gość
A to nie koniec....
Nie chcę już dzisiaj myśleć o niczym....
-
forumowicz
Tak nie można