Koronawirus rodem z Państwa Środka ...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2016 09:00
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 11

Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...

Post autor: alien »

Majka,może kiedyś wpadniemy w Kołobrzegu na siebie to po tych miejscach,które zdeptałem oprowadzę (włącznie z dobrym papu i zarąbistymi lodami )
A jeśli deptać samemu po naszej plaży ,by było pusto np,jak na zdjęciu u mnie..to jest połowa drogi z Łeby na ruchome wydmy...no widoki jak na Karaibach :D
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: alka50+ »

Majka...wolontariat Nasz zawsze przynosi pomoc Komuś Kto tego potrzebuje...wszystko przed Tobą. :kwiat:
Ja jestem wolontariuszem m.in i w Hospicjum. Nasze przygotowywane jak każdego roku ,, Pola Nadziei,, przełożone ale wszystko wróci do Nas..musimy zebrać siły i wytrwać... dasz radę. :serce: Dużo zdrowia.

Pozdrawiam Wszystkich cieplutko ze słonecznego mojego pięknego Kołobrzegu. :serce:
Smutne to miejsce teraz jak i inne ale czekamy na gwar, ożywienie , na Wasze Wszystkich przyjazdy, na różne i bardzo różne hi opinie ale one są zawsze kierunkiem co zrobić abyście wracali zadowoleni.
Przetrwamy...
Kochani...dużo zdrowia. :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Pierwszy polski przypadek był 4 marca, więc dziś mijają 3 tygodnie. Czy to właśnie dziś czarny licznik pokaże wynik czterocyfrowy?
Gość

Post autor: Gość »

Alien... dzięki. Właśnie taką bałtycką plażę uwielbiam... samoczynnie się w Kołobrzegu nie pojawię, ale jeżeli coś gdzieś z wielką przyjemnością zjem dobry posiłek i poprawię dobrym gatunkiem loda. Byleby nie truskawkowego.😊
Hipokrycie... drogi kolego ta liczba już dawno temu jest dużo większa. W chwili obecnej czekam na wynik prawie 57 godzin... wyniku brak. Tak to działa realnie. A co jeżeli przez ten czas on też już choruje?
Mąż przywiózł mi parę potrzebnych rzeczy, na dole w kolejce czeka 6 osób z podejrzeniem. Gdzie ich mają położyć skoro wielu ludzi blokuje łóżka przez brak wyniku???
Tak czy inaczej staram się patrzeć za okno i myśleć pozytywnie. Wielu ludzi nie ma nawet komfortu czekania na wynik bo nikt im testu nie zrobił. Nie tak być powinno.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 32 razy
Podziękowano: 47 razy

Post autor: ewasz »

Nestety Majko, masz rację. Jest o wiele więcej zachorowań i ... :(
Trzymaj się :serce:
Gość

Krótko kochani ...60 godzin na liczniku. Testu brak.
Na kolację chlebek z wczoraj i łyżka sałatki ziemniaczanej z solonym śledziem. Uwielbiam chlebek 😉
Bardzo boli mnie głowa, pojawiają się głupie myśli.
Co tam ja.... czytałam ostatnio o skazanych na karę śmierci w USA... niektórzy czekają parę dobrych lat. Co tam 4 dni na dobry wynik...pikuś.
Ściskam Was mocno. :serce:
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Majka .. a niedawno podawali w telewizji że na wynik czeka się od 50 do 60 godzin....hm...jest szansa...że to niedługo....
Będzie dobrze.. :kwiat: :kwiat: :kwiat: uściski...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Chyba dziś się przemogę, i wiadomości obejrzę :roll:
Popatrzę sobie jakim wzorem jesteśmy dla pozostałych państw :( Zawsze to uspokaja człowieka.
Ja rozumiem powagę sytuacji, ale Polacy chyba mogą oczekiwać od władz rzetelnej informacji, do tej pory słychać że wszystko jest ok.
Pod kontrolą.
Majko, nawet nie Myśl, że coś jest nie tak. :) Trzymaj się, będzie dobrze :kwiat:
Ach, ten szpitalny szwedzki ... :)
Gość

To jeszcze nic... właśnie dzwoniła koleżanka. Do piątku w naszej firmie zwolnią ok 30 ludzi. Polecą oczywiście Ci z najkrótszym stażem...tacy jak ja.
A to nie koniec....
Nie chcę już dzisiaj myśleć o niczym....
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie Martw się na zapas, i nie Wyprzedzaj faktów.
Tak nie można :|
ODPOWIEDZ