Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Pogaduchy

Post autor: forumowicz »

Weź nie kuś ,bo faktycznie zjawie się w tym Karpaczu.Myślałam ,że wstępny casting mamy za sobą,Max już sprawdził całą moją rodzinkę :lol:
Czy ta kraina rozkoszy będzie taka na jaką liczę!!!! :lol:
forumowicz

Trochę się teraz przestraszyłem...,no bo to że stracisz głowę dziewczyno to pewne...,ale co potem..? Tęsknota , wspomnienia..,nie spanie po nocach..chcesz tego ? :o :shock:
forumowicz

Ale nowe doświadczenie :!: ;) .....i zawsze można coś powtórzyć,hi,hi :mrgreen:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

No, no Dziś Panie w ofensywie.rano pewna Dama z mego "kuferka " zrobiła sobie ..Garaż po odstawieniu autka do Panow Blacharzy udałem sie na krotki pobyt w silowni ,aby poprawic Sobie humorek( urlop na ..tel )a tutaj okazuje się ,ze Nawet siłownia nie Pomoże mi w osiagnięciu Celu.
Mysle ze tylko masaż z gorącymi kamieniami poprawi me notowanie w rankingach..i zatraca sie niedomagania natury
forumowicz

Ryzykantka z Ciebie Blondi... ;)
forumowicz

Kto nie ryzykuje ten ...ginie.Spoko w gruncie rzeczy to ja jestem spokojna dziewczynka,podporządkowuje się większości :!: :lol:
forumowicz

Dasz radę..,potraktuję Cię łagodnie. A potem to już niech Amorek robi swoje...,pisz wiersze i ..Ale,ale ..,nie pomyślałem o sobie..!!! A jak zawrócisz mi w głowie ? I co ja biedny zrobię ? Będziesz dla mnie łaskawa ? ;)
forumowicz

Jasne ,możesz na mnie liczyć w 100%,amorek się postara :lol: będzie pięknie!!!,gwaranuje,ha,ha :mrgreen:
forumowicz

Kokietki,okrutne diablice.. , drażnicie się z biednym facetem. I tak wam nie wierzę... :roll:
forumowicz

Uwierz w siebie!!!!,możesz wiele....,hi,hi,hi :lol: ;)
ODPOWIEDZ