Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Weź nie kuś ,bo faktycznie zjawie się w tym Karpaczu.Myślałam ,że wstępny casting mamy za sobą,Max już sprawdził całą moją rodzinkę
Czy ta kraina rozkoszy będzie taka na jaką liczę!!!!
Trochę się teraz przestraszyłem...,no bo to że stracisz głowę dziewczyno to pewne...,ale co potem..? Tęsknota , wspomnienia..,nie spanie po nocach..chcesz tego ?
No, no Dziś Panie w ofensywie.rano pewna Dama z mego "kuferka " zrobiła sobie ..Garaż po odstawieniu autka do Panow Blacharzy udałem sie na krotki pobyt w silowni ,aby poprawic Sobie humorek( urlop na ..tel )a tutaj okazuje się ,ze Nawet siłownia nie Pomoże mi w osiagnięciu Celu.
Mysle ze tylko masaż z gorącymi kamieniami poprawi me notowanie w rankingach..i zatraca sie niedomagania natury
Dasz radę..,potraktuję Cię łagodnie. A potem to już niech Amorek robi swoje...,pisz wiersze i ..Ale,ale ..,nie pomyślałem o sobie..!!! A jak zawrócisz mi w głowie ? I co ja biedny zrobię ? Będziesz dla mnie łaskawa ?