Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gratuluję, a jednocześnie współczuje tych tłumów. Wróciłem cztery dni temu z Ustronia Morskiego, gdzie byłem miesiąc czasu i stwierdzam, że w sezonie, to nad morzem masakra. Wszędzie mnóstwo dzieci , hałas, krzyk, ciasno w lokalach gastronomicznych i wszędzie hulajnogi elektryczne. Młodzież nawet rozbija się nimi na słupach oświetleniowych. Chyba wolę jednak nad morze po sezonie, a zwłaszcza do Kołobrzegu.
Gieniu........ trzymam kciuki i Ci kibicuję (jako i Ty mi kibicowałaś) w tym polowaniu na zwrocik
Czyli jak już nie ma weryfikacji i jest owe 18 miesięcy po ostatnim pobycie to ja będę mogła dzwonić o zwrot w maju 2020 roku Huuuuuuura..... może coś się fajnego trafi
zbigniew165 pisze: 26 lip 2019 18:32
Gratuluję, a jednocześnie współczuje tych tłumów. Wróciłem cztery dni temu z Ustronia Morskiego, gdzie byłem miesiąc czasu i stwierdzam, że w sezonie, to nad morzem masakra. Wszędzie mnóstwo dzieci , hałas, krzyk, ciasno w lokalach gastronomicznych i wszędzie hulajnogi elektryczne. Młodzież nawet rozbija się nimi na słupach oświetleniowych. Chyba wolę jednak nad morze po sezonie, a zwłaszcza do Kołobrzegu.
Zgodze sie sie kolego z tobą e są tumy ale chciałem morze upolować
ze zwrotów i mam lepiej jechać teraz nisz w zimą bo taki termin mi by przypadł by
ale mysla że bede zadowolony
Widzisz Wiktor ty wolisz teraz niż zimą ja kompletnie odwrotnie . Musiał bym to i pojechał bym teraz ale jeśli miał bym wybór to tylko zima i moje plany się spełnią bo (wiem wiem już to gdzieś pisałem ) bo wypada mi na koniec listopada początek grudnia . No wtedy można poszaleć hehe,pozdrawiam ,życzę aby dla każdego coś dobrego
Pancerrn, to witam w klubie. Mam podobne preferencje co do pobytu komercyjnie lub w sanatorium nad morzem. Ale Wiktor64 na pewno będzie zadowolony z pobytu w Kołobrzegu. Ja oczywiście w Ustroniu Morskim pracowałem w Ośrodku Wypoczynkowym od połowy czerwca do połowy lipca. Także nie był to pobyt na wypoczynku tylko ciężka praca, ale ok. 100 m od plaży. Teraz jesienią komercyjnie Kołobrzeg, ale już wypoczynek i rozrywka: fajfy, dancingi.