Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czeeeść! To już chyba lada dzień. A masz jakieś życzenia pod względem miejsca - tzn. morze, góry itp? Ja zawsze proszę o góry. W ubiegłym tygodniu szurnęłam do przodu, aż się zaniepokoiłam, czy aby za chwilę nie będę miała skierowania. Czekamy.
Ja poprosiłam lekarza, aby we wniosku wpisał góry. Jak dotąd tak dostawałam.....Co powiesz na Szczawnicę? Byłam niestety w marcu. Ani śniegu, ani wiosny. Ponuro....Poza tym samo sanatorium Dzwonkówka fajne.
Ja-ga może być SZczawnica ,ale dzisiaj nieubył ani jeden numer może zapomnieli o omnie .hi hi Wcale mnie to nie martwi może przeciągnie się oby jak najdłużej.
Odwiedziłem dzisiaj nasz NFZ i oddałem skierowanie.Pani poinformowała że muszę napisać podanie o przesunięcie terminu i ewentualnie zmianę miejscowości. Tak też uczyniłem , NFZ ma 30 dni na odpowiedź.Poczekamy zobaczymy , na chwilę obecną status bez zmian, jutro pewnie zostanie wycofane skierowanie.