Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bozena321 pisze:Wczoraj koleżanka dostała przydział Ustka od 14 września-reumatologi przy numerze 173. Wniosek złożony 12 listopada 2015
Bożenko a jak się udał Twój wyjazd
Witaj Elu ja napisałam o wyjeździe koleżanki, a ja we wrześniu jadę do Inowrocławia z ZUS-u. na początku września chcę złożyć do NFZ, żeby jechać za dwa lata latem, a jak to będzie to zobaczymy.
Trzymam kciuki za Was. Nie wiem jaki miałam numer jak dostałam skierowanie bo nie sprawdzałam . Przed weryfikacją w maju około 9000 , profil leczenia :reumatologia i choroby układu trawiennego . Pozdrawiam i czekam na dobre wiadomości od Was.
Halynka,dziękuje za informacje my w ciąż czekamy,dziś numerki w ogóle nie spadają.Ja po weryfikacji 1.06.zaczynałam od nr 6150 ale z trzema schorzeniami dlatego tak długo.
wiesniaczkaela pisze:Sorki w takim razie mnie sie potaśtało .Myślałam że ty byłaś w Cieplicach .
Byłam w Cieplicach z NFZ, ale wniosek składałam w maju 2015. Sanatorium Agat-pokój miałam 2 osobowy z wykładziną i poduszką niewiadomego pochodzenia-alergie miałam jak cho... i nie tylko ja. Ja nie jestem wymagająca, ale porównując np. z Biaweną w Wysowej to Agat to średnio wypada. Personel ok. Cieplice i okolica ok
Halynka,wniosek wpłynął 15.12.2015 schorzenie reumatologia,neurologia i kardiologia.I liczyłam na czerwiec a tu ani lipiec,sierpień ,wrzesień i o październiku chyba nie ma co marzyć,cały lipiec wydzwaniałam o zwroty i też żadnej propozycji.
Witam Was serdecznie ,dziś byłam bardzo zdziwiona po odpaleniu przeglądarki ....dostałam skierowanie przy numerku poniżej 4000 tys ,stad moje zdziwienie gdyż czytam o Waszych niskich numerkach i sama miałam dzwonić na początku września o zwroty hmm a tu niespodzianka ..Wniosek składałam w styczniu 14 .01.2016...reumatologia .. Przydział mam na 18 października a chciałam turnus wcześniej .Jak myślicie da się jeszcze coś zrobić ...Pozdrawiam